Fringe

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Абе ќе има, никој не вика дека нема, ама баш ме интересира како ќе се извадат од калта (да не кажам гомна) (упс:)). Јас читав некои интервјуа со Џошуа (Питер), ама искрено ништо не разбирам од тоа што го збори типот.

Ќе ги гледам првите 4-5 епизоди, ако ми вртат некои забегани приказни како Lost, одма ќе ја баталам. Во септември мислам дека излегува новата сезона.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Оти бе толку потат со 3тата сезона, уште пола ми остана да изгледам а не ми се почнува.
Инаку оваа е за сите ЛОСТ фанови. Или кои бараат слична на ЛОСТ.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Во која смисла потат? Според мене, третата сезона е подобра од првите две, освен крајот секако. :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Во која смисла потат? Според мене, третата сезона е подобра од првите две, освен крајот секако. :)
Скокањето од овде во таму фрекфентно. Ме потсеќа на ЛОСТ со алтернативната како шо ја викавме. Инаку ради дефинирање на карактерите, таму некој лош овде добар и обратно, и тешко ми паѓа да навивам. До 10та сум стигнат од 3та, еве чекам утре нов лимит за да ја продолжам.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
2 сезони оп стоп. Следи 3 сезона и возбуден сум како малолетничка кога гледа Млади Бунтовници. Pozzz <3

M

M del Mar

Гостин
Конечно некој почнал да ја гледа серијава.
4та сезона дури во октомври/ноември :(
:)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
*SPOILER*

Mое мислење дека ќе е привремено, од тоа што го понудеа до сега, ретко бегаат накај екстрими, плус секад фураат среќен крај така да.. ќе им затреба како нормален пак.

Само мене не ми работи спојлерот изгледа упм. -.-

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Серијава е стварно mindfuck, а финалето на 3 сезона иако можеби на некого не му се допаѓа, никој не може да каже дека не остана со отворена уста кога заврши епизодата (подобро е така да заврши отколку како некое видено клише)
Иако има слаба гледаност (американциве по се изгледа не се доволно паметни да ја разберат), сепак е продолжена за нова сезона и самото тоа кажува дека серијата вреди многу!

Decoturf

Базинга
Член од
30 октомври 2010
Мислења
504
Поени од реакции
74
Серијава е стварно mindfuck, а финалето на 3 сезона иако можеби на некого не му се допаѓа, никој не може да каже дека не остана со отворена уста кога заврши епизодата (подобро е така да заврши отколку како некое видено клише)
Иако има слаба гледаност (американциве по се изгледа не се доволно паметни да ја разберат), сепак е продолжена за нова сезона и самото тоа кажува дека серијата вреди многу!
Дека неја гледаат покажа и фактот дека ја преместија во петок од ударниот термин во четврток, а толку е добра ама ајде ним им е битно во америка што се глеа, тие реднековци што гледаат ...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.756
dr. Bishop: That is correct Asterix.
Astrid: Astrid ...

:pos:цар

Серијава ептен ми се допаѓа, опфаќа Се што ме интересира од областа на сајнс фикцијата ( генетика, паралелни универзуми, патување низ времето и ред други мајндфак работи ), има и некои хорор елементи, едноставно класична американска серија зачинета со мистерија, твистови доволно за да го привлечат вниманието на оние кои сакаат ваков тип на жанр.

Голем фан сум на x-files, голем фан сум на работата на J.J. Abrams така да не е ни чудно што одма се навлеков на серијава иако морам да признаам дека пилотот не ме импресионираше се до последната сцена од истиот.

Моментално сум на почеток од 2ра сезона, ги немам читано постовиве на темава за да не налетам на некој спојлер, али и по бројов на страни нема да ми биде проблем да се вклопам во муабетов. :)

p.s. Oдлична концепција за рекламирање за нареднава сезона ( постот на Дарк Кинг погоре ).

Kajgana Shop

На врв Bottom