Fringe

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.651
Поени од реакции
59.624
Кратко кажано, последната епизода не ми се допадна, ама ај, барем колку-толку ми даде надеж дека конечно расчистија со љубовните заплети, поради што порастеретено ќе можат да се посветат на спасувањето на светот. Мислам дека е редно време.
Исто вака се осеќав додека ја гледав 6 сезона од LOST. До последен момент чекав и се надевав дека нешто големо ќе бидне. Ама не, it was about finding each other...

beneamata, никој повеќе не ме разбира. Ми недостига Јонзе...

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Исто вака се осеќав додека ја гледав 6 сезона од LOST. До последен момент чекав и се надевав дека нешто големо ќе бидне. Ама не, it was about finding each other...

beneamata, никој повеќе не ме разбира. Ми недостига Јонзе...
Јас бетер. Дури и откако заврши серијата продолжив да очекувам дека нешто ќе биде, поради тоа глупото видео од dvd-то.

А ова твоево ме потсети на една интересна статија во New York Times за тоа како финалето на Lost предизвикало сомнеж кај публиката спрема другите серии и дека поради тоа ваквите серии наидуваат на отпор и мала гледаност.

Што се однесува до Fringe, немам којзнае какви очекување, ама не сум ни скептичен. Времето ќе покаже.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Друштво јас сум тек на почеток т.е ја гледам на МТВ и синоќа заврши првата сезона но не разбрав баш премногу а и не ми се гледани сите епизоди од прва па сакам да ме упатите повеќе за втора сезона. Сакам да ве прашам неколку прашања да ми разјасните. Што е работата со Оливија, какви експерименти вршеле на неа Волтер и Вилијам Бел? Што беше тоа со Волтер над гробот на Питер? Зошто се здружени Нина Шарп и тој црниот високиот од Lost? И да, кои се оние со ќелавите глави?

:)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.651
Поени од реакции
59.624
Друштво јас сум тек на почеток т.е ја гледам на МТВ и синоќа заврши првата сезона но не разбрав баш премногу а и не ми се гледани сите епизоди од прва па сакам да ме упатите повеќе за втора сезона. Сакам да ве прашам неколку прашања да ми разјасните. Што е работата со Оливија, какви експерименти вршеле на неа Волтер и Вилијам Бел? Што беше тоа со Волтер над гробот на Питер? Зошто се здружени Нина Шарп и тој црниот високиот од Lost? И да, кои се оние со ќелавите глави?

:)
Се што ќе ти кажеме само ќе ти биде спојлер и ќе ти расипе. Најдоброто доаѓа за тебе. 2 и 3 сезона се ќе ти се разјасни, ќе имаш комплетна слика. После пак ќе ја направат нејасна.

Мене wot едвај ме убеди да ја гледам пошто во прва сезона изгледав 7-8 епизоди и се ми делуваше неповрзано, а не сакам серии во кои секоја епизода е приказна за себе (освен Стар Трек и Твајлајт Зон) После си доаѓа во некоја целина.

Така да гледај и не чепкај во темава.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Колку може да е клише што французин е член на револуционерниот отпор? Да, на Анил мислам. Нема везе. Серијава не знам каде ќе иде и не ме интересира и не правам теории. Нека си вози, јас ќе ја догледам.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Што знам од една страна ми се свиѓаше што ги ставија флешбековите и како Оља го убеди Питер, ама од друга џабе толку се напнавме дека ќе биде Септември дека ќе биде обсервер и сите други теории, сите ни биле за џабе.
И реално они план за победа на Обсерверите имаат, како што кажа Волтер тој треба да се сотави од касетите, ова со направивие може да им користи како back-up plan, за секој случај да го имаат.
Незнам зошто ама очкувам нареднава епизода да биде многу јака.

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.174
Поени од реакции
3.729
Што знам од една страна ми се свиѓаше што ги ставија флешбековите и како Оља го убеди Питер, ама од друга џабе толку се напнавме дека ќе биде Септември дека ќе биде обсервер и сите други теории, сите ни биле за џабе.
И реално они план за победа на Обсерверите имаат, како што кажа Волтер тој треба да се сотави од касетите, ова со направивие може да им користи како back-up plan, за секој случај да го имаат.
Незнам зошто ама очкувам нареднава епизода да биде многу јака.
Не е 5тава сезона последна? или

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Може Питер видел/пресметал што ќе се случи и баш затоа си го извади тоа чудото од глава.

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Може Питер видел/пресметал што ќе се случи и баш затоа си го извади тоа чудото од глава.
Што ако Питер видел дека нема да го убие Виндмарк и вадењето на чипот е бил единствениот логичен чекор?:D

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Јас почнав да ја гледам на МТВ и ептен се навлеков.
Е сега си ја симнав цела прва од Замунда, од по 20 и кусур гига, ама се мачам да најдам преводи. Од тоа што најдов многу каснат после пола епизода и сл.
Вие од каде ги симнувате/гледате ? Ама да бидат стакло снимки и да има преводи, download не е проблем. :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
Јас почнав да ја гледам на МТВ и ептен се навлеков.
Е сега си ја симнав цела прва од Замунда, од по 20 и кусур гига, ама се мачам да најдам преводи. Од тоа што најдов многу каснат после пола епизода и сл.
Вие од каде ги симнувате/гледате ? Ама да бидат стакло снимки и да има преводи, download не е проблем. :)
Brisi toa gigata dur ne te zabelezale.. :D
Kakvi prevodi, nie gledame ovde so angliski, ili ako ja gledame uste sabajle novata I bez prevod.
Angliski ima, na nas ili slicno nas edinstveno znam za podnapisi I titlovi. :)

Inaku probaj popraj gi prevodite, levo desno ubrzano.. moze ke gi bide. Tie sto gi imas.

H

HoT IcE

Гостин
Пукнав од смеа на моментов..
Како глуми Волтер е за секоја чест, овој Волтер и Волтер од ББ се велемајстори во своите улоги. До името ќе да е.

Kajgana Shop

На врв Bottom