- Член од
- 14 јануари 2008
- Мислења
- 4.251
- Поени од реакции
- 909
^ :icon_eek:
Зш мор ?
Зш мор ?
Ец у Силекс :helou:Ајде ако може некој да ме земе во некој Македонски клуб за минимална плата
Name: Alexander
Surname: Kocovsky
Па и тој сака да покачи атрибути бе! Не планира да биде вечна резерва.
Ги собира топките беШто го чувате Викса у тим незнам, дајте му клоца и така за ништо не го бива.![]()
Што те боли тебе ку*от, јас на колку утакмици сум онлајн. Имам свои причини зашто не сум бил, и секогаш кога сум можел сум бил, а не само на 3 утакмици. И не си идам од Вардар за инат, гнии со тие 300 000 ама моите 100 000 не ти ги давам !!!шо ќе покачува кога не игра од 22 утакмици на 3 е онлајн![]()
Што те боли тебе ку*от, јас на колку утакмици сум онлајн. Имам свои причини зашто не сум бил, и секогаш кога сум можел сум бил, а не само на 3 утакмици. И не си идам од Вардар за инат, гнии со тие 300 000 ама моите 100 000 не ти ги давам !!!
добиено :smir:Ете ти го во Силекс и сакам 10% да знаеш Поштар.
Тој 10ката ни заеба неколку добри акции,ја не бев цело време он зашто имав проблеми со компјутерот(среќа бев кога највеќе требаше),другите горе доле добро изиграа,требаше да победиме со поголема разлика ама што е тука е секоја победа носи 3 бода,а тоа за нас е најбитно