Footballidentity.com

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Не бе не дека не те сакаат отвараат буџет за мене :P

Tise_MKD

Sir Tishe_MKD
Член од
11 февруари 2009
Мислења
931
Поени од реакции
11
Што не ми кажеш лично мене дека сакаш да си идам, а не вака преку форум ? Алчни за пари, што зимам 100 000 се запнале сите да си идам за да ги земат. Можете да ми го пашнете не си идам од Вардар, семката ваша !!!:pusk:
Ne se problem parite, sto se odnesuva do mene mozes da ostanes ako sakas, ali stvarno tesko da ima mesto vo 1 tim, posle dvete strasni zasiluvanja, tesko bi izboril mesto, Ako sakas da vlagas od klupa nema problem, ako sakas da si odis pak nema problem izborot e tvoj, a za brkanje ne te brkam, zasto i taka ne zimas golema plata

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Еј како се наоѓа тим ? Предмалку направив acc.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Епа ќе ставиш овде линк до сметката и ваљда ќе ти понудат договор некој од овде што се менаџери.

Tise_MKD

Sir Tishe_MKD
Член од
11 февруари 2009
Мислења
931
Поени од реакции
11
BOREC----Pirates, Kakvo otvaranje na sezonata!!!!!

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.867
Поени од реакции
40.528
Ne se problem parite, sto se odnesuva do mene mozes da ostanes ako sakas, ali stvarno tesko da ima mesto vo 1 tim, posle dvete strasni zasiluvanja, tesko bi izboril mesto, Ako sakas da vlagas od klupa nema problem, ako sakas da si odis pak nema problem izborot e tvoj, a za brkanje ne te brkam, zasto i taka ne zimas golema plata
Па зашто тогаш Викса ми вика иди си за да може Тисе да ми ги даде твиоте пари за плата. Тисе рече ќе те избрка?

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Каде се гледа како ми е сметката и дали може да дадам отказ од тимот во кој што влегов сеа?

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Е отказ немоеш да дадеш или ќе те продаде или пак да не те става да играш па на крај сезона да можеш да прекинеш договорот.

Член од
19 февруари 2010
Мислења
121
Поени од реакции
17
Па зашто тогаш Викса ми вика иди си за да може Тисе да ми ги даде твиоте пари за плата. Тисе рече ќе те избрка?

абе не ми е јасно шо ќе ти е платата кога не играш ???

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Хаха ах бе Викса беше и остана легенда нема што :D

Член од
2 јануари 2008
Мислења
440
Поени од реакции
93
На Викса му требаат пари, куќа гради моментално.. Затоа сака поголема плата :helou:

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Не бе одамна ја изгради се коцка излеа па сеа у дугоој е па му требаат :)

Член од
10 февруари 2008
Мислења
845
Поени од реакции
447
Има некој заинтересиран да му го продадам јузерот? Имам два карактери
Бојан Трајковски голман со 2990 рејтинг и SD со 500 рејтинг?

Kajgana Shop

На врв Bottom