- Член од
- 5 септември 2009
- Мислења
- 3.528
- Поени од реакции
- 619
Не бе не дека не те сакаат отвараат буџет за мене
Ne se problem parite, sto se odnesuva do mene mozes da ostanes ako sakas, ali stvarno tesko da ima mesto vo 1 tim, posle dvete strasni zasiluvanja, tesko bi izboril mesto, Ako sakas da vlagas od klupa nema problem, ako sakas da si odis pak nema problem izborot e tvoj, a za brkanje ne te brkam, zasto i taka ne zimas golema plataШто не ми кажеш лично мене дека сакаш да си идам, а не вака преку форум ? Алчни за пари, што зимам 100 000 се запнале сите да си идам за да ги земат. Можете да ми го пашнете не си идам од Вардар, семката ваша !!!:pusk:
Па зашто тогаш Викса ми вика иди си за да може Тисе да ми ги даде твиоте пари за плата. Тисе рече ќе те избрка?Ne se problem parite, sto se odnesuva do mene mozes da ostanes ako sakas, ali stvarno tesko da ima mesto vo 1 tim, posle dvete strasni zasiluvanja, tesko bi izboril mesto, Ako sakas da vlagas od klupa nema problem, ako sakas da si odis pak nema problem izborot e tvoj, a za brkanje ne te brkam, zasto i taka ne zimas golema plata
Па зашто тогаш Викса ми вика иди си за да може Тисе да ми ги даде твиоте пари за плата. Тисе рече ќе те избрка?
океј тогаш, пријатна играПоштар јас имам пред договор со Вардар така да при евентуален трансвер тој трансвер би бил во Вардар
Па и тој сака да покачи атрибути бе! Не планира да биде вечна резерва.абе не ми е јасно шо ќе ти е платата кога не играш ???