- Член од
- 5 септември 2009
- Мислења
- 3.528
- Поени од реакции
- 619
Да требаше денес да заврши али одложија за утре класика за ФИД.
Сите награди се добиени. Рејтинзите се качени. Сега ги покажува само World, Continent и National. Од вечер после 1h треба да ги покажува и тимските и лигашките награди.Dali pominaa nagradite, Ratinzi se kacuvaat, rezultati nema? sto e rabotata?
Cestitki do Site koi sto dobia Nagradi, a posedno do Angel i Burhan od nasata liga...Сите награди се добиени. Рејтинзите се качени. Сега ги покажува само World, Continent и National. Од вечер после 1h треба да ги покажува и тимските и лигашките награди.
педерска работаДајте линк.. Ја ќор сум изгледа неможам да најдам...
--- надополнето ---
Најдов.. Во чешка од 7награди 5сум освоил јас
ај мене ми треба ЦМ или АЦМ исто ти е, само дај линк од играчитеСака некој тим да набави АЦМ
-има и една ѕвезда за ЦМ
Поштар јас имам пред договор со Вардар така да при евентуален трансвер тој трансвер би бил во Вардарај мене ми треба ЦМ или АЦМ исто ти е, само дај линк од играчите
Тетово-Скопје !!!Поштар јас имам пред договор со Вардар така да при евентуален трансвер тој трансвер би бил во Вардар
Што не ми кажеш лично мене дека сакаш да си идам, а не вака преку форум ? Алчни за пари, што зимам 100 000 се запнале сите да си идам за да ги земат. Можете да ми го пашнете не си идам од Вардар, семката ваша !!!:pusk:Ako mu treba na nekoj SD, neka se obrati vo Fc Vardar, ke imam 2 igraci za izvoz... ( makedonci )
Nenad Stojcevski
Ivan Petrushevski ( dokolku se soglasi da si ide )