Footballidentity.com

• Креатор на темата Креатор на темата Daniel.
  • Време на започнување Време на започнување
Не бе не дека не те сакаат отвараат буџет за мене :P

Што не ми кажеш лично мене дека сакаш да си идам, а не вака преку форум ? Алчни за пари, што зимам 100 000 се запнале сите да си идам за да ги земат. Можете да ми го пашнете не си идам од Вардар, семката ваша !!!:pusk:

Ne se problem parite, sto se odnesuva do mene mozes da ostanes ako sakas, ali stvarno tesko da ima mesto vo 1 tim, posle dvete strasni zasiluvanja, tesko bi izboril mesto, Ako sakas da vlagas od klupa nema problem, ako sakas da si odis pak nema problem izborot e tvoj, a za brkanje ne te brkam, zasto i taka ne zimas golema plata

Еј како се наоѓа тим ? Предмалку направив acc.

Епа ќе ставиш овде линк до сметката и ваљда ќе ти понудат договор некој од овде што се менаџери.

BOREC----Pirates, Kakvo otvaranje na sezonata!!!!!

Ne se problem parite, sto se odnesuva do mene mozes da ostanes ako sakas, ali stvarno tesko da ima mesto vo 1 tim, posle dvete strasni zasiluvanja, tesko bi izboril mesto, Ako sakas da vlagas od klupa nema problem, ako sakas da si odis pak nema problem izborot e tvoj, a za brkanje ne te brkam, zasto i taka ne zimas golema plata
Па зашто тогаш Викса ми вика иди си за да може Тисе да ми ги даде твиоте пари за плата. Тисе рече ќе те избрка?

Каде се гледа како ми е сметката и дали може да дадам отказ од тимот во кој што влегов сеа?

Е отказ немоеш да дадеш или ќе те продаде или пак да не те става да играш па на крај сезона да можеш да прекинеш договорот.

Па зашто тогаш Викса ми вика иди си за да може Тисе да ми ги даде твиоте пари за плата. Тисе рече ќе те избрка?

абе не ми е јасно шо ќе ти е платата кога не играш ???

Хаха ах бе Викса беше и остана легенда нема што :D

На Викса му требаат пари, куќа гради моментално.. Затоа сака поголема плата :helou:

Не бе одамна ја изгради се коцка излеа па сеа у дугоој е па му требаат :)

Има некој заинтересиран да му го продадам јузерот? Имам два карактери
Бојан Трајковски голман со 2990 рејтинг и SD со 500 рејтинг?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom