Football Manager 2013

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Брат пиратска ја иам неам Steam btw од Skidrow е :)
Eпа брат ништо од пиратска фајде нема има проблем со кракот џабе не се мачи нема уште излезено крак што работи ја 5 дена и ден и нок барав се и сешто спуштив џабе,едино да го замолиш Слоба да ти ја инсталира преку TeamViewer како што ни ја инсталираше на повекето од нас и да играш у off line mode :)

13кава :eek:
По багосана игра одамна не излегла.Не издржав ни 3-4 дена и одма е избришав.
Како најдобра верзија беше 2007 и сеуште во слободно време е плешам незе.
Него дали има некој начин да си играмм 2007 со нови трансфери и сл?мислам дека можеше порано ама не сум сигурен.
Ако неможи се пука повторно 2012ката и тоа е...

Eпа брат ништо од пиратска фајде нема има проблем со кракот џабе не се мачи нема уште излезено крак што работи ја 5 дена и ден и нок барав се и сешто спуштив џабе,едино да го замолиш Слоба да ти ја инсталира преку TeamViewer како што ни ја инсталираше на повекето од нас и да играш у off line mode :)
Тогај ќе фураме 2012 додека не се среди оваја :D :P

Само на мене ми се свиѓа 12ката повеќе од оваа бе? (n)

eTvSPv1.jpg

Roden vo Prilep:pos:

И јас ви се придружувам благодарение на Слоба,Фала уште еднаш царе.....
Почнав со Самдорија имам мал буџет,но голема амбиција:)

Како ми се игра играва у пм... :( Да си почнам со некои дрвари од ниска англиска лига и да ги однесам до ПЛ....

Ме мрзи да читам назад на темава. Ај нека ми пушти некој во ПП линк од торент да ја симнам.:)

А кој е Слоба уствари, и што прави тој? :icon_mrgr:
Јас вака изгубен малку, ама гледам сите го спомнувате, па да прашам :rolleyes:

Ме мрзи да читам назад на темава. Ај нека ми пушти некој во ПП линк од торент да ја симнам.:)

Неможе торент зошто нема искочено крак , освен ако не сакаш да си ја купиш преку интернет тоа некој друг нека те информира што како јас ќе те излажам само зошто незнам точно како .

А кој е Слоба уствари, и што прави тој? :icon_mrgr:
Јас вака изгубен малку, ама гледам сите го спомнувате, па да прашам :rolleyes:

Слоба е дечко од Србија што преку неговиот steam акаунт ти ја симнува и инсталира играта ( без пари без ништо ) и си го става на offline акаунтот негов и ти си гејмаш .

И сеа мое мислење , многу се разочарав во 2013 и ќе си се навратам на 2012-ката .

znaci kako sto gledam nema sansi da se najde crack za fm2013 :(

Играм со Селтик, втора сезона. Прва освоив требл, загубив од Манчестер 2-1 вкупен резултат во ЛШ.
Ги шитнав Самарас и Комонс, ги зедов Иниго Перез од Билбао и Миљаш од Звезда. Солидно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom