Football Manager 2012 - Општа дискусија

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
А добро, кој ве тера да ставате баг поставки за корнери?
Ставете све на default и нема дефанзивец да ви е најдобар стрелец во екипа.
Default, не-default исто ти се фаќа.Мене ми е све на default, ама џабе.Шиба голови тоа десното ДЦ ко брлив.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ваљда само кај мене со Санделенд се тапа одбрамбениве. Кабул и Вес Браун си немаат појма. Ок, периодично Кабул али повеќе од 4 гола не дава. Затоа наместив за Викам да праи Challenge Keeper и еве ем реално напаѓач голови да дава, ем повеќе голови паѓаат...

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Почнав со Њуксал и планирам бааги време да оставам на овој сејв..

Ѕверот Ба се повреди во пред-сезоната и нема заиграно ниедна минута во лигата... Како што гледате има и многу други повредени ептен многу се повредуваат...

Поинтересно испадна од очекувањата:

Трансферите:

Сите играчи се купени на 48 месеца, а исто така го договорив и Скелото од Аталанта за 2М за Јануари...

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Шо ти е ова баг поставки ??
Доста голови се даваат на near/far post....

Еве како е кај мене. Јас ставам near post, ама таму обично ми стои напаѓач, кој не е воопшто висок.
Затоа ретко давам гол од корнер, што ми е сасвим ок :)
Ама затоа центаршутеви лом правам, особено кога Бејл ќе удри ненормален шпринт.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.488
Еден од подобрите натпревари што сум го одиграл со ПСЖ.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.206
Поени од реакции
25.394
Знае ли некој како да направам да ми даваат на почеток на сезоната повеќе пари за трансфери? Почнав со Ливерпул и на почеток ми дадоа 2.3 милиони и искрено неможам да купам ништо со овие пари + на позајмица ретко кој сака да ми дојде, а играчи за продавање немам. Чаре некое има ли? :)

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Го купувам Пасторе за 45 и Вршаљко за 45 , е ајде сеа ...

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.488
Го купувам Пасторе за 45 и Вршаљко за 45 , е ајде сеа ...
Ама за Пасторе ќе ти се исплати секој даден цент. :)

И двајцата играчи ми се повредија кога откако ги извршив сите замени, и плус црвен ми дадоа, ама тоа не беше пречка за Пасторе да им шибне уште 2 гола.. :)

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Ама за Пасторе ќе ти се исплати секој даден цент. :)

И двајцата играчи ми се повредија кога откако ги извршив сите замени, и плус црвен ми дадоа, ама тоа не беше пречка за Пасторе да им шибне уште 2 гола.. :)
Тоа ми е муабетот . За Пасторе и повеќе ќе дадев ама за овој хрватов бе , ама ај имав пари а немав бек десен и овој ми беше најдобар од тие што ги најдов па искеширав

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Како јас со Партизан со тимовите од хрватска за овие играчи се договарам за 10 милиона :eek: само што Хрватите не сакаат да преговараат

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Како јас со Партизан со тимовите од хрватска за овие играчи се договарам за 10 милиона :eek: само што Хрватите не сакаат да преговараат
Па можеби затоа што на Динамо и на Хајдук,Партизан и Звезда им се fierce rivals ? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom