Ф
Флеш
Гостин
Можеби ..... ахахахахахах ..... ми се виде футбал менаџер ... извинетеда не ја погреши темава малце?
Можеби ..... ахахахахахах ..... ми се виде футбал менаџер ... извинетеда не ја погреши темава малце?
Јас ја имав комплетно цела игра со плус лиги на екстерниот до пред 2 недели кога го форматирав .... Абе човек да кажешееееDesperate times call for desperate measures
Dali ima nekoj socuvano files za dodavanje na dopolnitelni ligi na FM2012?
Nemam igrano dosta vreme, sega so ova izolaciive se naogja nesto slobodno vreme
pred 2 nedeli nemase volku sranja so virusov, ni pa imav vreme za FM. jas go imam osnovniot install file, sakav oni emirati ligi a u, da gi dodatam, nesto bos, da mine vreme. nema veze, se naogja zanimacija sekogasЈас ја имав комплетно цела игра со плус лиги на екстерниот до пред 2 недели кога го форматирав .... Абе човек да кажешееее
Види брат ми тука ако имаDesperate times call for desperate measures
Dali ima nekoj socuvano files za dodavanje na dopolnitelni ligi na FM2012?
Nemam igrano dosta vreme, sega so ova izolaciive se naogja nesto slobodno vreme
Од 2013 година Хрватска влегува во ЕУ, а Србија, БИХ и Црна гора мислам дека беа влезени во 2018 година. Ако имаш ФМ едитор смени ги националните правила за да немаш странски играчи кои ќе чекаат работна дозвола. Жива глупост е тоа со работни дозволи и евидентирање на сите играчи кои не се од ЕУ како странци.dali ima primeteno nekoj na fm12, dali od 2013 nataki croatia se racuna kako EU zemja?
igram so birmingam, za hrvatski igraci bara work permit, jebo pas mater