Football Manager 2012 - Општа дискусија

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Како јас со Партизан со тимовите од хрватска за овие играчи се договарам за 10 милиона :eek: само што Хрватите не сакаат да преговараат
Haha i ja istoto go primetiv.Nema sansi nekoj hrvat da mi dojde vo Partizan.Klubot nekako ke ja prifati cenata ama so igraci da pregovaras nema sansi

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.770
Поени од реакции
11.772
Така е секогаш, јас со Сандерленд речиси никогаш неможам да купам играч од Њукасл. Тимот ќе прифати ама играчот нема шанси.

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Интересна работа, до полусезона сум, а досега не е досуден пенал за мојата екипа!? :eek:

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.770
Поени од реакции
11.772
Интересна работа, до полусезона сум, а досега не е досуден пенал за мојата екипа!? :eek:
Мене на минатиот сејв баш приметив исто до полусезона имав само 3 пенали, од кој сите 3 на ист натпревар а 2 од тие 3 во иста минута. :icon_lol:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233

Еден од најинтересните натпревари што сум ги имал до сега дур ги играм менаџериве. Играв слабо, против ептен послаб Арсенал али ете некако извадив победа у продолжението на екстра времето. :D

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Јас па редовно добивам пенали во моја корист.

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550

Некој резултати од мојот сејв против големите екипи (y).

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
дечки хелп 100 пати ја пречешлав мојава тактика ама :/ противниците ме убија од давање голови од корнер :/

Ф

Флеш

Гостин
Abe kaj moze da najdam patch za Makedonska liga vo Football Manager 2012 i za germanska i japonska reprezantavija ?! :D

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.130
Поени од реакции
795
Е претерале секоја граница со ЦСКА Москва... 19 кола, имаат 19 победи... па дај бре да му се сневиди...
Думбија и Вагнер Лов се ко Меси и Кристијано Роналдо
Стварно фрустрирачки...
Ај бар да беа шампиони во Русија... Ни тоа не се...

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Е претерале секоја граница со ЦСКА Москва... 19 кола, имаат 19 победи... па дај бре да му се сневиди...
Думбија и Вагнер Лов се ко Меси и Кристијано Роналдо
Стварно фрустрирачки...
Ај бар да беа шампиони во Русија... Ни тоа не се...
Pa i na proslata bese isto taka.Nema sansi nekoj da gi pobedi i osvojuvaa sve vo prva sezona i Ruska liga i kupot i Liga Evropa

Kajgana Shop

На врв Bottom