Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
А добро, кој ве тера да ставате баг поставки за корнери?
Ставете све на default и нема дефанзивец да ви е најдобар стрелец во екипа.

Default, не-default исто ти се фаќа.Мене ми е све на default, ама џабе.Шиба голови тоа десното ДЦ ко брлив.

Ваљда само кај мене со Санделенд се тапа одбрамбениве. Кабул и Вес Браун си немаат појма. Ок, периодично Кабул али повеќе од 4 гола не дава. Затоа наместив за Викам да праи Challenge Keeper и еве ем реално напаѓач голови да дава, ем повеќе голови паѓаат...

Почнав со Њуксал и планирам бааги време да оставам на овој сејв..

squadpsp.png

Ѕверот Ба се повреди во пред-сезоната и нема заиграно ниедна минута во лигата... Како што гледате има и многу други повредени ептен многу се повредуваат...

Поинтересно испадна од очекувањата:

newcastle.png

Трансферите:

transfers.png

Сите играчи се купени на 48 месеца, а исто така го договорив и Скелото од Аталанта за 2М за Јануари...

Шо ти е ова баг поставки ??
Доста голови се даваат на near/far post....

sy4dn7.jpg

Еве како е кај мене. Јас ставам near post, ама таму обично ми стои напаѓач, кој не е воопшто висок.
Затоа ретко давам гол од корнер, што ми е сасвим ок :)
Ама затоа центаршутеви лом правам, особено кога Бејл ќе удри ненормален шпринт.

Еден од подобрите натпревари што сум го одиграл со ПСЖ.

untitlrrr.jpg

Знае ли некој како да направам да ми даваат на почеток на сезоната повеќе пари за трансфери? Почнав со Ливерпул и на почеток ми дадоа 2.3 милиони и искрено неможам да купам ништо со овие пари + на позајмица ретко кој сака да ми дојде, а играчи за продавање немам. Чаре некое има ли? :)

Го купувам Пасторе за 45 и Вршаљко за 45 , е ајде сеа ...

Го купувам Пасторе за 45 и Вршаљко за 45 , е ајде сеа ...

Ама за Пасторе ќе ти се исплати секој даден цент. :)

И двајцата играчи ми се повредија кога откако ги извршив сите замени, и плус црвен ми дадоа, ама тоа не беше пречка за Пасторе да им шибне уште 2 гола.. :)

Ама за Пасторе ќе ти се исплати секој даден цент. :)

И двајцата играчи ми се повредија кога откако ги извршив сите замени, и плус црвен ми дадоа, ама тоа не беше пречка за Пасторе да им шибне уште 2 гола.. :)

Тоа ми е муабетот . За Пасторе и повеќе ќе дадев ама за овој хрватов бе , ама ај имав пари а немав бек десен и овој ми беше најдобар од тие што ги најдов па искеширав

Како јас со Партизан со тимовите од хрватска за овие играчи се договарам за 10 милиона :eek: само што Хрватите не сакаат да преговараат

Како јас со Партизан со тимовите од хрватска за овие играчи се договарам за 10 милиона :eek: само што Хрватите не сакаат да преговараат
Па можеби затоа што на Динамо и на Хајдук,Партизан и Звезда им се fierce rivals ? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom