Football Manager 2012 - Општа дискусија

laceso

Zoomj †
Член од
17 мај 2011
Мислења
422
Поени од реакции
318
Што да ми поверуваш бе?
Не играм со default database.
Играм со database во кој сите играчи се без договор и сите клубови градат тимови од ново. И ако мислите дека имам јак тим, треба да ви дадам screenshot од тимот на Реал Мадрид или Манчестер Јунајтед.
Исто играм со database во кој најдобрите европски клубови се во една Супер Лига.
Доста е забавно, на 11-ката ова беше досадно затоашто клубовите врска си немаа од земање играчи, ама на 12-кава многу подобро градат тимови, си направив свој дрим-тим и пак Реал и Ман. Јун. се појаки од мене, а и другите клубови се доста добри, Ливерпул ми освојува 2 сезони по ред затоа што Џек Вилшер станува најдобриот играч во играва. Сериозно, overpowered e.
--- надополнето: Nov 9, 2011 6:06 PM ---

Oдличен е, го играм лево крило, дава доста асистенции и по некој евро-гол од далечина. Не ми е баш прв тим, млад е, има време.
ти си го среди?
ај бапни го на рапид, неможам ниш од модови да најдам.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Трансфери за оваа сезона, можда ќе биде и последна, ако освојам ЛШ.​

Т.е не, ми текна дека ќе ми градат нов стадион, па мора една сезона да се изигра и на новиот стадион.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Прва сезона со Тотенхем завршив втор, за еден бод ми зема титула Јунајтед кикснав многу несреќно со Волвс 2:2.
Освоив ФА Куп.
Jordan Ayew на позајмица и Vertonghen само ги земав на почеток. Во зима ми дадоа уште кеш ги земав Moussa Sissoko i Cavani.

Втора сезона ја почнав со победа во Комјунити против Јунајтед и Арсенал во гости 1:5.
Тевез го земав за 4.5 мил, Alex Sandro за 20 мил и Xherdan Shaquiri за 10 мил.

Незнам дали е до моево менаџирање ама некако премногу лесна ми е играва...никогаш полесно не сум се борел за титула со средно јак тим.

PsycLogic

Junk'n'roller
Член од
21 јуни 2010
Мислења
67
Поени од реакции
15
Трансфери за оваа сезона, можда ќе биде и последна, ако освојам ЛШ.​

Т.е не, ми текна дека ќе ми градат нов стадион, па мора една сезона да се изигра и на новиот стадион.
Монгу добар скин... ако сакаш дај линк од кај го симна!?

Член од
4 март 2009
Мислења
604
Поени од реакции
442
Дечки,дали на некој му се случило кога се пушта играва се појавува loading,и така само се покажува на сите јазици,а играта не се уклучува?Помош ако знае некој

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Прва сезона со Тотенхем завршив втор, за еден бод ми зема титула Јунајтед кикснав многу несреќно со Волвс 2:2.
Освоив ФА Куп.
Jordan Ayew на позајмица и Vertonghen само ги земав на почеток. Во зима ми дадоа уште кеш ги земав Moussa Sissoko i Cavani.

Втора сезона ја почнав со победа во Комјунити против Јунајтед и Арсенал во гости 1:5.

Незнам дали е до моево менаџирање ама некако премногу лесна ми е играва...никогаш полесно не сум се борел за титула со средно јак тим.
Со Тотенхем е многу лесно да се бориш за титула затоа што имаат премногу играчи. Лани јас на 11 играв со нив, дури продадов тројца четворица па пак лагано освоив титула :)

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Освоив ФА Куп.

Не е до тебе(или можда е :D). Премногу се јаки. Имаш одличен играч на секоја позиција. Само форсирај го Волкер, ептен е добар.
И немој случајно да го квариш Бејл на лев бек, затоа што е едно од најдобрите крила во играта.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Го купив левиот бек од Удине , Armero и во сезона 14-15 направи 38 асистенции од кои пола се од корна а другите од игра.
Ранокиа даде 19 голови сите од корна

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Го купив левиот бек од Удине , Armero и во сезона 14-15 направи 38 асистенции од кои пола се од корна а другите од игра.
Ранокиа даде 19 голови сите од корна
Corner Manager 2012. Тоа име треба да го стават.

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
А добро, кој ве тера да ставате баг поставки за корнери?
Ставете све на default и нема дефанзивец да ви е најдобар стрелец во екипа.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.974
Поени од реакции
16.356
А добро, кој ве тера да ставате баг поставки за корнери?
Ставете све на default и нема дефанзивец да ви е најдобар стрелец во екипа.
Meне ми е Самуел најдобар стрелец :pos: ..ама се додека си гази Интер, гајле ми е кој постигнува голови.

Kajgana Shop

На врв Bottom