Football Manager 2012 - Општа дискусија

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Дај трансфери да видиме.
Кавани, Думбиа, Пике, Даглас Коста, Пике, Компани, Ранокиа, Кјаер, МВила(или како и да се чита), Љајиќ, сите во прва сезона?
Плус на холидеј имаш идено.
Пике , Кавани и Мвила нема шанси за под 30 да ги земеш и тоа прва сезона . На овие три трансфери треба да потрошиш 100-ка . А кај се другите играчи ...

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Пике , Кавани и Мвила нема шанси за под 30 да ги земеш и тоа прва сезона . На овие три трансфери треба да потрошиш 100-ка . А кај се другите играчи ...
Сити ми има одбиено 95М€ во кеш за Силва...
Што е најинтересно, сега ќе дојде и ќе каже, јас се заебавав, да видам што ќе кажете.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Фала за тоа директикс ама сега ја пуштам, се пушта до негде и се гаси сама.. ццц да не знаете што може да биде ?
--- надополнето: Nov 9, 2011 4:48 PM ---
http://i42.tinypic.com/mws8i9.jpg

До тука и се гаси одма само.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Ај да ве прашам дали и на вас ви се случува ова .
Обавезно еднаш во годината кога играм куп се погодува да играат репрезентации и да немам еден ебан играч и играм со сите младинци или идам на одмор па нека се замара асистентот .
И друго еве играм финале куп и финале ЛШ . Последниот натпревар од Серија А ми е на 17 мај и до 27 мај немам ништо и на 27 мај купот и на 29 ЛШ . Значи луфта има од 10 дена и зашто не го ставаат купот порано да можат се одморат играчите.
Значи календарот е направен тиња невидена

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ај да ве прашам дали и на вас ви се случува ова .
Обавезно еднаш во годината кога играм куп се погодува да играат репрезентации и да немам еден ебан играч и играм со сите младинци или идам на одмор па нека се замара асистентот .
И друго еве играм финале куп и финале ЛШ . Последниот натпревар од Серија А ми е на 17 мај и до 27 мај немам ништо и на 27 мај купот и на 29 ЛШ . Значи луфта има од 10 дена и зашто не го ставаат купот порано да можат се одморат играчите.
Значи календарот е направен тиња невидена
И на мене ми се дешава така со куп натпреварите, најчесто играм со млади играчи и се дешава така да немам играчи и некои вон форма да ставам. Со ЛШ не ми се поклопило ако стигнам до финале зошто премиер лигата завршува малце порано во мај :)

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Да ве предупредам, да не го купувате вундеркидот од Менхенгладбах, затоа што врска нема од бранење....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Го зедов Раџа :D и тоа за 18, изгледа ако нудиш пари на полусезона многу повеќе бараат отколку на крај. Еве во јуни сега го купив, ќе истерам уште една сезона со Манчестер па после ќе играм со Нотс Каунти може :)
--- надополнето: Nov 9, 2011 5:33 PM ---
Играва стварно реална, АВБ sacked на крај на сезона, во Стоук е сега :icon_lol:, Англија не ги помина групите на европското :icon_lol:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Aj pomos ....Sakame so drugarhevo da igrame Menager u mreza ...chare ??? (detailed plx) !
--- надополнето: Nov 9, 2011 5:35 PM ---
Го зедов Раџа :D и тоа за 18, изгледа ако нудиш пари на полусезона многу повеќе бараат отколку на крај. Еве во јуни сега го купив, ќе истерам уште една сезона со Манчестер па после ќе играм со Нотс Каунти може :)
--- надополнето: Nov 9, 2011 5:33 PM ---
Играва стварно реална, АВБ sacked на крај на сезона, во Стоук е сега :icon_lol:, Англија не ги помина групите на европското :icon_lol:
Кај мене франција освои - рибери стар оф д куп ...Него се заебав се стаив на холидеј пошо ме мрзеше да чекам и сум изгубил 4-1 од валенсија првата ...е ај сеа муки .... :D

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
АВБ и кај мене е одпуштен ван Гал е менаџер на Челси

Член од
2 октомври 2011
Мислења
841
Поени од реакции
504
Ај некој ако мојт нека ми пратит торент од играва да ја спуштам

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Абе ВУШИ да бевме дупени, и одпозади ебани немаше да ти поверуваме, а не вака невини!
:X3:
Што да ми поверуваш бе?
Не играм со default database.
Играм со database во кој сите играчи се без договор и сите клубови градат тимови од ново. И ако мислите дека имам јак тим, треба да ви дадам screenshot од тимот на Реал Мадрид или Манчестер Јунајтед.
Исто играм со database во кој најдобрите европски клубови се во една Супер Лига.
Доста е забавно, на 11-ката ова беше досадно затоашто клубовите врска си немаа од земање играчи, ама на 12-кава многу подобро градат тимови, си направив свој дрим-тим и пак Реал и Ман. Јун. се појаки од мене, а и другите клубови се доста добри, Ливерпул ми освојува 2 сезони по ред затоа што Џек Вилшер станува најдобриот играч во играва. Сериозно, overpowered e.
--- надополнето: Nov 9, 2011 6:06 PM ---
Добар е Даглас Коста?
Oдличен е, го играм лево крило, дава доста асистенции и по некој евро-гол од далечина. Не ми е баш прв тим, млад е, има време.

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Eпа кажи си ти одма, да не те напаѓаме за безвезе :D

Изгледа само кај мене АВБ остана во Челзи. Затоа Венгер е селектор на Франција и заврши на 4 место во група со Данска, Украина и Италија:pos:Михалјовиќ во Арсенал(пред тоа им беше Брус)...

Kajgana Shop

На врв Bottom