Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нели Куросава го гледаше, од каде сега вакви глупости?Army of the dead која дноштина од филм брее 2/5
лоша идејаArmy of the dead ја повторуваат идејата за организирани и паметни зомби од I am legend вториот дел![]()
Нели Куросава го гледаше, од каде сега вакви глупости?
Мене ми е all time favorite, јас сум по романси, совршен филм ако се прашувам јас.Се натерав пак да го изгледам Ла Ла Ленд и не е за мене тој филм.
Ова е ептен субјективно, затоа што не сакам такви теми, инаку филмот е одличен. Технички ептен добар. Камера, монтажа скоро беспрекорни. Сценарио исто. Ликовите имаат фин character arc, кој елегантно се протега низ филмот.
Замерки технички - ме чудат некои избори за светло. Некои сенки на лица, повремено, ми се чини не се на место, али може трипам.
Исто така - тонот, ми се чини дека е неуедначен помеѓу песните и "реалноста", каде што е, според мене, малку пресериозен и како малку да ја нарушува компактноста на целината. IMO ептен малку понесериозен да беше, ќе беше посличен со тонот во музичкиот дел.
Но суштински, ова се минорни забелешки. Ако ви е океј темата, гледајте го.
La La Land ми стоеше у watchlist од истата година
ама дека мјузикл па се нешто го избегнував
Си мислев некои патетични песни ќе бидат
ама џезот беше предобар
како и целиот филм
10/10!
пс. Вистинско злато било катчево филм и тв <3
Ах бе леле... имам кажано и објаснето во детали на пост од пред две години (не е многу одамна, нели
Не бев член тогаш.Ах бе леле... имам кажано и објаснето во детали на пост од пред две години (не е многу одамна, нели), ама тогаш појако ти беше да се кочопериш во фан клуб со Марли и Кимо него да пратиш шо глупости сум истрескал тука...
![]()
Што му фали на Inception, па што ти е смешно?Абе ја сум заборавил, или не сум ни видел дека Инсепшн сме го избрале за најдобар филм на деценијата.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е боље од InterstellarШто му фали на Inception, па што ти е смешно?
Не сум гласала тогаш, ама филмот си е супер![]()
Според тебе кој е најдобар филм 2010-2020?Тоа не знам - дали е полош од Интерстелар. Ваљда е.