Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.690
Поени од реакции
34.203
Да, од другата тема го префрлив муабетов овде, да не одиме оф таму.
Лепотан (ка). Сега прочитав некој глумец требало да ја игра ролјата, али бил обвинет за sexual misconduct и ја убациле типкава. Ги преснимиле неговите сцени.
Pred 2 dena go pustiv nejziniot stand up
Ic ne e smesna

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.655
Поени од реакции
59.655
7.5/10 ќе му дадеше @џимеј, да не му украдеше Летербокс пола поен од што е глуп сајтот.

Ќе му објаснувал...
Автоматски споено мислење:

Леле што видов. :eek:

@џимеј одма да објасниш зашто си му дал 3/5 на Гудфелас. Ама одма!!!
Значи истото непоштовање што го покажуваш на фан клуб и овде. Ќе почнеш со Господин џимеј, зошто му дадовте 3.5/5 на Гудфелас, ако смеам да прашам?

Значи, не биди копито :D

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.547
Поени од реакции
29.134
Тешко ќе ги преболам овие 2 ипол часа. Дејв Баутиста + Нетфликс + Зомбиња.... башка и Тео Роси не го поднесувам од SoA.

Член од
3 март 2020
Мислења
2.413
Поени од реакции
5.066
Army of the dead ја повторуваат идејата за организирани и паметни зомби од I am legend вториот дел :)

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.190
Поени од реакции
10.209
Не знаев дека Летер правеле интервјуа со режисери и имаат секција со вести (статии) на сајтов.

Случајно приметив правеле интервју со режисерот на Riders of Justice. Интересно интервју за филмот, за Мадс, за данската кинематографија.
Ако некој го интересира, бујрум.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
40 минути за легендарниот и генијален 10/10 Flight of the Navigator со фокус на special effects

Член од
14 август 2006
Мислења
45.378
Поени од реакции
84.627
Army of the dead ја повторуваат идејата за организирани и паметни зомби од I am legend вториот дел :)
лоша идеја

Зомби филмовите кои го имаа ова, беа присрање.

Суштински се коси со основите на под-жанрот. Убацување на ова, повлекува многу други нешта, на кои обично не внимаваат режисерите. Само така убацуваат паметни зобија, без вистински да го согледаат импактот врз целокупното дејствие на филмот, сетингот...
Автоматски споено мислење:

Кавил мислам дека е погоден за Хајлендер. Добар избор i guess.

bonus:

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom