Vlatko_Gjorce
Ѓубре
- Член од
- 17 април 2009
- Мислења
- 2.561
- Поени од реакции
- 2.524
Сега брзо го гледав пак, реков да му дадам уште една шанса, па ќе пишам затоа одма....
Streets of Fire
Ми го погоди Мунго филмот
... обожавам (Б) филмови од 80тите поради таа филгуд атмосфера, музиката и симпатични/ андерграунд глумци какви што за жал нема повеќе ко у случајов М.Парé или Б. Пакстон (гејм овер мен гејм овер) али овој филм ми е редок исклучок и не го можам...Рик Моранис у нетипична улога за него (намерно) наместо како што била намерата да биде со тоа смешен спротивен ефект имаше кај мене тука ми е многу чуден и неинтересен...уште па и мушкоданкана демек bad-ass што се праеше
колку ми беше одбивна немам зборови...В. Дефо колку и да му лежат уврнути улоги овде изгледа многу глупо/геј...Не му давам (уште) послаба оцена поради Дајан Лејн
(иако тука се обидуваше да изглуми нешто дека пее, опраштам јој) ...и огромното влијание врз еден од најдобрите Capcom beat-em-up евр Final Fight
репликите ко да ги читаат...
Музиката ништо посебно не ми беше...
Сетовите reused...
И акцијата тапа...за Волтер Хил стандарди...што беше толку импресивна борбата на крај па што ја повтори пак у тој со Сталоне и Момоа, beats me...удри rock-bottom со 50ти/80ти миксов, ништо чудно што била откажана планираната трилогија (ко што прочитав...).
3/10
![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
Streets of Fire
Ми го погоди Мунго филмот
![Зелен :icon_mrgr: :icon_mrgr:](/styles/default/xenforo/emot/icon_mrgr.gif)
![Превртува очи :rolleyes: :rolleyes:](/styles/default/xenforo/smilies/rolleyes.png)
![Љубов :love: :love:](/styles/default/xenforo/smilies/inlove.png)
![](https://cdn.toucharcade.com/wp-content/uploads/2011/04/photo-3.jpg)
репликите ко да ги читаат...
Музиката ништо посебно не ми беше...
Сетовите reused...
И акцијата тапа...за Волтер Хил стандарди...што беше толку импресивна борбата на крај па што ја повтори пак у тој со Сталоне и Момоа, beats me...удри rock-bottom со 50ти/80ти миксов, ништо чудно што била откажана планираната трилогија (ко што прочитав...).
3/10
![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)