џимеј
џимилино
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 10.401
- Поени од реакции
- 25.262
Шо знам, не можеш да го изземеш носталгичното чувство за Титаник ниту кој било друг, тоа ќе постои и ако останало, ќе се мериNe mozes da go zemes nostalgicnoto cuvstvo sto go imame od filmot i da go meres so cuvstvo koja nekoja nova kvalitetna drama ke ti iznudi.
I da kazes eve se nosi. Go gledame od razlicna prizma i ne mu sudime fer, bidejki kako standalone film, denes da go pustis e prosek.
Zborime pod predpostavki da ne postole efektite i brodot, tuku romansata. Bidejki ipak e brodot samo seting.
Ne znam drugar ti sto videl vo likot na Kate, mene kompletno suprutno mi bese, mnogu loso napisan lik, borderline cringe.
Ako nesto mi e filmski turn off e koga likot prai neso so irl nikad ne bi go naprail nikoj.
I zatoa sekoj koj ke prikaze covecnost na ekran od mene dobiva najviski oceni. A Winslet imase potezi so bea komicni.
Jas go gledav so zenska i se smeese na nekoi sceni od so bea cringe, za koi i ja bev svesen ama zasenet od cuvstvoto sto go imame za filmot - go branev.
You jump I jump ti e ala if you are a bird I am a bird notebook.
Prosek romansa at best.
Не се слагам за сетингот, тој го прави филмот поразличен, исто со пристапот на раскажување, инаку е истата приказна отсекогаш - a guy wants a girl so badly but he can't get her...