Corvus
Latrodectus
- Член од
- 24 јануари 2011
- Мислења
- 4.002
- Поени од реакции
- 15.328
Таманка.Titanic заврши со 11 гледања и средна оценка 8.1. Јас не успеав да го изгледам во терминот, предолго се симнуваше, но затоа го чувам за во вторник. Оценка и коментар - тогаш.
Го испуштија (освен јас): @Corvus и @Вокерка (и @Zarniwoop , ок, ама него не го сметаме оти на мобилен гледа филмови. ).
Следен за предложување е @Goodfella . Ви најави дека ќе биде експеримент, мене ми најави дека нема да може да го презентира во понеделник, поради обврски, па затоа еве јас ќе преземам неговата улога. Станува збор за филм каков не сме имале досега во клубот, и за што веројатно повеќето ќе бидат разочарани (не знам зошто, но таков впечаток имам). @Goodfella се одлучи, и покрај промената кон нешто што го гледаме прв пат тука, за старата тактика - стар филм/класик. Разликата, овојпат, е што станува збор за НЕМ филм. Еве што подетално тој има да ви каже:
@wot бараше интересен круг, ете му - од интересно, поинтересно. Јас искрено, не обожувам многу неми филмови, не затоа што не ми се допаѓаат, напротив, сум гледал вистински ремек дела, туку затоа што бараат од мене дополнителен напор, поголема концентрација од скоро било кој рандом звучен. Но се надевам дека ќе имам бар еден таков ден во кој ќе успеам да ја доведам мојата концентрација на нивото потребно за да уживам во City Lights. И се надевам дека ќе уживам! А и вие. Барем знаете дека @Goodfella досега не потфрлил.
@wot - Film Club (City Lights, 21.08-03.09)
Прегледај го приврзокот 176014
П.С. Ова воедно е и најстариот филм кој сме го гледале во клубов
Мене ми одговара, го имам на приоритетна листа и онака, само што не планирав да го гледам него сега, туку друг, ајде ќе го протнам преку ред... ocd малку ме подјебава, ама ае... I'll live.
Злате, твојов во терминот на Гудфела, нема да се лути ваљда, касно се вратив денес немав време да го пуштам.