А бе не постирај смајлиња.
Ќе речеш „Еее Анон, тоа е почит, нешто што ти никогаш нема да покажеш“.
Секогаш сум спремен срц.Не туку ми ewwwкај ти, туку спремај се за Atomic Blonde да гледаме
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А бе не постирај смајлиња.
Секогаш сум спремен срц.Не туку ми ewwwкај ти, туку спремај се за Atomic Blonde да гледаме
Пффффф...А бе не постирај смајлиња.
Ќе речеш „Еее Анон, тоа е почит, нешто што ти никогаш нема да покажеш“.
Ова ми беше еден од мотивите да го предложам Титаник, твојот коментар за досадниот втор круг.Interesen krugov.![]()
Ова ми беше еден од мотивите да го предложам Титаник, твојот коментар за досадниот втор круг.
Инаку, за оваа прилика, во моментов симнувам Titanic фајл од 68 GB. Најголемиот кој било кога сум го симнал. Сакам да биде спектакуларно. Барем приближно ко тогаш!
Цццц е како бе Воте технички го гази времетоOd denesen aspekt, ako go izememe tehnickiot, go gazi malku vremeto. Naviknati sme na kompleksnost.
Цццц е како бе Воте технички го гази времетопа се уште е најубедливиот брод што потонал на филм, се уште потонува уверливо и екстравагантно и ниту еден CGI не може да го долови она
Злате, ќе мора да го репризирам, инаку лани го дававме на кино кај нас на факултет и имаше едно 100 души публика, од кои најмногу тинејџери и велеа дека никогаш не мислеле дека ќе го гледаат Титаник на кино.
Епа тоа е кога пишуваш на латиницаNe be, ne sme se razbrale, tehnickiot del na strana pisav, koj uste stvara tenzija, se drugo e premnogu obicno... od nacin na raskazuvanje, dijalozi i se ostalo... ne bi prosol ni kako prosek u denesno vreme poso ne nudi nisto novo i vozbudlivo... dodeka pak kako sto pisav takvi filmcinja na vremeto mnogu proagjaa.
Епа тоа е кога пишуваш на латиницане те разбира човек...
Не се слагам баш дека начинот на раскажување е обичен и дека денес не би прошол, приказната баш е класично структуирана за холивудски филм и денес не гледам големи отстапувања во структурата на приказните што ги прават. Факт е дека ретко има „вакви“ филмови сега, но тоа е затоа што новите генерации се менуваат и индустријата се адаптира на публиката.
Погледни го само колку е романтичен и носталгичен постот на Злате со кој го најавува Титаник. Филмот е скроен баш за во кино и токму во тоа кино од тогаш, денес не би поминал затоа што ќе остане незабележан во ера на суперхеројски филмови, а не дека не би можел да се носи со класичните драми. За мене Титаник е класична драма и како таква, не ми изгледа дека старее, шо знам... Не дека филмот измисли топла вода, али е совршено изработен во секој поглед, погледни ги само карактерите, онакви ликови ретко се пишуваат за да бидат уверливи.
Кога лани го прикажувавме на кино кај нас како што спомнав погоре, имав еден, буквално еден другар кој никогаш го немаше гледано Титаник. Кога заврши филмот и излеговме од салата, ми рече дека не видел толку уверлив женски лик на филм, беше едноставно восхитен од тоа како може да биде изработен ликот на Кејт Винслет. Сепак, тој го гледаше со свежи импресии, додека јас си ги евоцирав изминатите спомени кога бев дете и го гледав на кино и се плашев дека бродот е толку голем.
Не знам кај беше, ама еве три дена како се симнува. Од 100 Kbps погоре не мрдна, а "дури" 9 сидери имаше.Hahaha, od kade? xD Ja go najdov po privatnite samo ~90.
Ne simnuvase, se iznervirav i go turiv od 12tina.
A duri nemav mesto za 90 uste eden bluray pa go izbrisav La La od 40 koj go cuvav za arhiviranje.![]()