FIFA 13

• Креатор на темата Креатор на темата Black Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Земав некој Џојстик па сакам игрица со фудбал. Ова или пес? Прашувам тука бидејки фифа е сепак фифа а пес секогаш ми бил смешен поради имињата на клубовите и давањето 100% гол од корна.

Земав некој Џојстик па сакам игрица со фудбал. Ова или пес? Прашувам тука бидејки фифа е сепак фифа а пес секогаш ми бил смешен поради имињата на клубовите и давањето 100% гол од корна.
Задњиве години ФИФА преовладува, барем според мене :)

Му се десило на некој баг кај што сите играчи освен тој со топката и голманот идат на една страна се собираат и не мрдаат од таму ? o_O

Му се десило на некој баг кај што сите играчи освен тој со топката и голманот идат на една страна се собираат и не мрдаат од таму ? o_O
ROFL

Кај мене се случува топката да ја снема и сите трчаат ко блесави по терен, а ја благе везе немам што се дешава.

577979_10151350912328660_1681796505_n.jpg

:cuc:

Налетав на уште еден баг. Еден од играчите стално игра по тренерки, онакви како што имаат голманите :pos::pos::pos:. Мислев само една утакмица ке биде, ама излеа му се угоди, па сега све така си игра :icon_mrgr:

Налетав на уште еден баг. Еден од играчите стално игра по тренерки, онакви како што имаат голманите :pos::pos::pos:. Мислев само една утакмица ке биде, ама излеа му се угоди, па сега све така си игра :icon_mrgr:
слика нешто?

Како да одбранам пенал бе на тастатура, се и сешто пробав :D
друже нешто на на number pad-от пробувај, јас стискав цела тастатура хахах и нешто ми реагира кај бројките. 6 или 3 ваљда лево, 4 и 1 десно...Али коа ми судат пенал мене ја вракам утакмицата, не е фер, незнам да бранам :pipi:

Кај можам во мак да ја најдам нова фифа 13 оргинал за хбокс 360?

Да бе нека помогне некој. Со Саутемптон играм, ја завршив првата сезона и кога ќе дојде 30 мај кога ќе одам адвенс ми ја гаси играта. Пробувам и со симулејт преку календарот, ама пак ми гаси кога ќе дојде 30 мај. Ептен се нервирам, таман сеа ја завршив првата сезона и сеа сакав да направам некој интересен трансфер на почетокот на втората. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom