FIFA 13

Член од
9 мај 2011
Мислења
278
Поени од реакции
65
Земав некој Џојстик па сакам игрица со фудбал. Ова или пес? Прашувам тука бидејки фифа е сепак фифа а пес секогаш ми бил смешен поради имињата на клубовите и давањето 100% гол од корна.

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Земав некој Џојстик па сакам игрица со фудбал. Ова или пес? Прашувам тука бидејки фифа е сепак фифа а пес секогаш ми бил смешен поради имињата на клубовите и давањето 100% гол од корна.
Задњиве години ФИФА преовладува, барем според мене :)

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Му се десило на некој баг кај што сите играчи освен тој со топката и голманот идат на една страна се собираат и не мрдаат од таму ? o_O

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.786
Поени од реакции
11.349
Му се десило на некој баг кај што сите играчи освен тој со топката и голманот идат на една страна се собираат и не мрдаат од таму ? o_O
ROFL

Кај мене се случува топката да ја снема и сите трчаат ко блесави по терен, а ја благе везе немам што се дешава.

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Налетав на уште еден баг. Еден од играчите стално игра по тренерки, онакви како што имаат голманите :pos::pos::pos:. Мислев само една утакмица ке биде, ама излеа му се угоди, па сега све така си игра :icon_mrgr:

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Налетав на уште еден баг. Еден од играчите стално игра по тренерки, онакви како што имаат голманите :pos::pos::pos:. Мислев само една утакмица ке биде, ама излеа му се угоди, па сега све така си игра :icon_mrgr:
слика нешто?

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.530
Поени од реакции
10.235
Како да одбранам пенал бе на тастатура, се и сешто пробав :D

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Како да одбранам пенал бе на тастатура, се и сешто пробав :D
друже нешто на на number pad-от пробувај, јас стискав цела тастатура хахах и нешто ми реагира кај бројките. 6 или 3 ваљда лево, 4 и 1 десно...Али коа ми судат пенал мене ја вракам утакмицата, не е фер, незнам да бранам :pipi:

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
Кај можам во мак да ја најдам нова фифа 13 оргинал за хбокс 360?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.767
Да бе нека помогне некој. Со Саутемптон играм, ја завршив првата сезона и кога ќе дојде 30 мај кога ќе одам адвенс ми ја гаси играта. Пробувам и со симулејт преку календарот, ама пак ми гаси кога ќе дојде 30 мај. Ептен се нервирам, таман сеа ја завршив првата сезона и сеа сакав да направам некој интересен трансфер на почетокот на втората. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom