Плати, клати. Друго чаре немат.браќа дај пишете која верзија да ја симинам за да играм на нет, и ако имате некое упатство или уште подобро tutorial video од youtube.
Некаде прочитав коментари од албанци дека Taken 2 не бил реален пошто Албанците не пукаат кога противникот е свртен со грб туку face to face само^исто како во Албанија да се бунат зошто во Call of Duty имало премногу рафално пукање со калашот
Customize FIFAЗнајт некој како можам да му ја сменам позицијата на играчот.. Се работит за напаѓач (ST) и можам да го променам во шо сакам (CM/CB/LB/RB..) едино не можам да го променам во то шо ми требит односно RW?
Е го знам то де. Проблемов ми е шо никако не можам да му наместам позицијата RW.. Moжам да го направам CM CB RB... Ама за RW e проблемот. Дали не знам, дали не мојт...Customize FIFA
Edit players
И ќе се снајдеш натаму...
Сакаш да кажеш дека ги има во опција сите позиции освен РВ? Чудно,пробај ако е левак,напрај го деснак...Е го знам то де. Проблемов ми е шо никако не можам да му наместам позицијата RW.. Moжам да го направам CM CB RB... Ама за RW e проблемот. Дали не знам, дали не мојт...
Немат опции за да избираш.. Избираш пример напад, па избирам денсно, за самото да си дојт до прозиција RW ама не го прајт таков, ми го прајт RF.. Да ги имаше позициите само да ги избериш лесно е така..Сакаш да кажеш дека ги има во опција сите позиции освен РВ? Чудно,пробај ако е левак,напрај го деснак...
А не е времето пократко да си ги наместеш на стрелките?ајдеее
не сум играл 3-4 години фифа. Ја инсталирам сега , и што да видам . ни "лево,десно ,горе, доле" не е на стрелките.Да не зборам за другите копчиња.
Тука ќе ми треба времеее.