FIFA 13

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
браќа дај пишете која верзија да ја симинам за да играм на нет, и ако имате некое упатство или уште подобро tutorial video од youtube.

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Дечки ... дали може да играм пријателски натпревар против брат ми со екипите со кои што играме менаџер мод?

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.792
Поени од реакции
11.377
браќа дај пишете која верзија да ја симинам за да играм на нет, и ако имате некое упатство или уште подобро tutorial video од youtube.
Плати, клати. Друго чаре немат.

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Ја играм на ултра играва и од време на време да речеме после гол знае да ми засецка некој 5-10 секунди,не знам дали е до процесорот(не би требало дека е i-7 на лаптоп),ка
ете чаре :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Родителите од Холандија се бунеле за играва заради реакциите на фудбалерите кога ќе се досуди фаул или картон.

Па нормални ли се?

Живеат во држава каде што е легализирана дрогата и проституцијата а се бунат за ова?

Ај нека се бунат и зошто има фаули пошто нели децата се мрднати и утре кога ќе излезат на улица ќе им влагаат на професорите со клизачи.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
^исто како во Албанија да се бунат зошто во Call of Duty имало премногу рафално пукање со калашот:D
Некаде прочитав коментари од албанци дека Taken 2 не бил реален пошто Албанците не пукаат кога противникот е свртен со грб туку face to face само :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Знајт некој како можам да му ја сменам позицијата на играчот.. Се работит за напаѓач (ST) и можам да го променам во шо сакам (CM/CB/LB/RB..) едино не можам да го променам во то шо ми требит односно RW?

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Знајт некој како можам да му ја сменам позицијата на играчот.. Се работит за напаѓач (ST) и можам да го променам во шо сакам (CM/CB/LB/RB..) едино не можам да го променам во то шо ми требит односно RW?
Customize FIFA
Edit players
И ќе се снајдеш натаму...

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Customize FIFA
Edit players
И ќе се снајдеш натаму...
Е го знам то де. Проблемов ми е шо никако не можам да му наместам позицијата RW.. Moжам да го направам CM CB RB... Ама за RW e проблемот. Дали не знам, дали не мојт...

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Е го знам то де. Проблемов ми е шо никако не можам да му наместам позицијата RW.. Moжам да го направам CM CB RB... Ама за RW e проблемот. Дали не знам, дали не мојт...
Сакаш да кажеш дека ги има во опција сите позиции освен РВ? Чудно,пробај ако е левак,напрај го деснак... ;)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Сакаш да кажеш дека ги има во опција сите позиции освен РВ? Чудно,пробај ако е левак,напрај го деснак... ;)
Немат опции за да избираш.. Избираш пример напад, па избирам денсно, за самото да си дојт до прозиција RW ама не го прајт таков, ми го прајт RF.. Да ги имаше позициите само да ги избериш лесно е така..

Еве што избирам но ми излага RF
Position - Forward
Role - Right
Preferred - Foot Right

А

Анноун

Гостин
ајдеее :pos:
не сум играл 3-4 години фифа. Ја инсталирам сега , и што да видам . ни "лево,десно ,горе, доле" не е на стрелките.Да не зборам за другите копчиња.
Тука ќе ми треба времеее. :pos:

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
ајдеее :pos:
не сум играл 3-4 години фифа. Ја инсталирам сега , и што да видам . ни "лево,десно ,горе, доле" не е на стрелките.Да не зборам за другите копчиња.
Тука ќе ми треба времеее. :pos:
А не е времето пократко да си ги наместеш на стрелките? o_O

Kajgana Shop

На врв Bottom