Задњиве години ФИФА преовладува, барем според менеЗемав некој Џојстик па сакам игрица со фудбал. Ова или пес? Прашувам тука бидејки фифа е сепак фифа а пес секогаш ми бил смешен поради имињата на клубовите и давањето 100% гол од корна.
ROFLМу се десило на некој баг кај што сите играчи освен тој со топката и голманот идат на една страна се собираат и не мрдаат од таму ?
слика нешто?Налетав на уште еден баг. Еден од играчите стално игра по тренерки, онакви како што имаат голманите . Мислев само една утакмица ке биде, ама излеа му се угоди, па сега све така си игра
друже нешто на на number pad-от пробувај, јас стискав цела тастатура хахах и нешто ми реагира кај бројките. 6 или 3 ваљда лево, 4 и 1 десно...Али коа ми судат пенал мене ја вракам утакмицата, не е фер, незнам да бранамКако да одбранам пенал бе на тастатура, се и сешто пробав
Југотон у Скопје 100%.Кај можам во мак да ја најдам нова фифа 13 оргинал за хбокс 360?
A za vo drugive gradoj kaj mozam da najdam zs od ohrid sum pa nz kade...Југотон у Скопје 100%.