Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Задњиве години ФИФА преовладува, барем според менеЗемав некој Џојстик па сакам игрица со фудбал. Ова или пес? Прашувам тука бидејки фифа е сепак фифа а пес секогаш ми бил смешен поради имињата на клубовите и давањето 100% гол од корна.
ROFLМу се десило на некој баг кај што сите играчи освен тој со топката и голманот идат на една страна се собираат и не мрдаат од таму ?![]()
слика нешто?Налетав на уште еден баг. Еден од играчите стално игра по тренерки, онакви како што имаат голманите. Мислев само една утакмица ке биде, ама излеа му се угоди, па сега све така си игра
![]()
друже нешто на на number pad-от пробувај, јас стискав цела тастатура хахах и нешто ми реагира кај бројките. 6 или 3 ваљда лево, 4 и 1 десно...Али коа ми судат пенал мене ја вракам утакмицата, не е фер, незнам да бранамКако да одбранам пенал бе на тастатура, се и сешто пробав![]()
Кај можам во мак да ја најдам нова фифа 13 оргинал за хбокс 360?
A za vo drugive gradoj kaj mozam da najdam zs od ohrid sum pa nz kade...Југотон у Скопје 100%.