FIFA 13

• Креатор на темата Креатор на темата Black Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Aбе контроливе све средив ама никако ctrl неможам да го поставам за finess shot а на него сум навикнат,помош некој?
Решение нема. На ctrl, insert, home, delete, end итн итн. не можеш да наместиш команда.
Пробај намести си го на shift, што има везе, одма е над него, брзо ке се привикнеш. :)

Дечки ај ако го има некој тој фајлот за команди местење на џојстик нека го прати по ПП.

Ќе ми објасни некој зашто нејќе моут да прави верзијата. Се најнормално ја симнав од Замунда и ја ставам до даемон тоолс и идам моут и нејќе, не реагира.Ајде гејмери помош

Ај ве молам некој да ми аплоадира Save фолдерот т.е Фифа 13 од мај документс, затоа што кај мене не сака да направи профил т.е. се прави но кога na Procced на профилот играта се гаси и секогаш мора од почеток да правам профили.
ПС Ништо не сум правел околу firewall.

Ај ве молам некој да ми аплоадира Save фолдерот т.е Фифа 13 од мај документс, затоа што кај мене не сака да направи профил т.е. се прави но кога na Procced на профилот играта се гаси и секогаш мора од почеток да правам профили.
ПС Ништо не сум правел околу firewall.
Еве за тебе. Ако не ти чини побарај од некој со пиратскиве :)

Дечки ај ако го има некој тој фајлот за команди местење на џојстик нека го прати по ПП.
Еве и за тебе. :)
--- надополнето: 9 октомври 2012 во 15:39 ---
Ќе ми објасни некој зашто нејќе моут да прави верзијата. Се најнормално ја симнав од Замунда и ја ставам до даемон тоолс и идам моут и нејќе, не реагира.Ајде гејмери помош
Пробај прво ан моут ALL. Па после моут напрај му на исо-то.

Зошто не можам да наместам со стрелките да ги движам играчите?

2hyibmc.jpg

Кога стискам up arrow тука, попусто е. Си останува на старото. Истото е и за другите насоки.

Едит: се снајдов, во Preset требало да сменам нешто. :)

LOL, msn. :D

U alternate jas gi menjam. Tamu si trca na strelkite, drugo menuvam. Osven left ctrl ne se menja, tapa. :(

Mene premnogu mi se dopaga, so drustvo, dvojki, turniri, kurci palci.. epten se razocaraa. Ne im se dopaga first touch control, ili kako bese.

Игра ли некој на normal speed? Slow е како нормал. Иначе супер ја средија играва оваа година. Малце дефанзивава потешко ми иде или иначе топ скоцкана.

Еве за тебе. Ако не ти чини побарај од некој со пиратскиве :)

Еве и за тебе. :)
--- надополнето: 9 октомври 2012 во 15:39 ---

Пробај прво ан моут ALL. Па после моут напрај му на исо-то.
Ги чита составите но профилот не сака знаеш некое друго решение ?

Ќе може некој дами каже како давате голови на играва? Ја играм на profesiоnal.. И ќе излезам еден на еден или голманот ми ја брани или топката иде 10 метри покрај гол.. Некое чаре за ова како да давам голови ? :D

Ќе може некој дами каже како давате голови на играва? Ја играм на profesiоnal.. И ќе излезам еден на еден или голманот ми ја брани или топката иде 10 метри покрај гол.. Некое чаре за ова како да давам голови ? :D
  • Шутирај бар 2-3 метри а најдобро 5-6 пред голманот
  • Лобувај го ако ти дојде преблиску или изгуби брзина
  • помини го на некоја страна
  • успори и почекај втор играч па со пас-шут
  • кроз нозе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom