FIFA 13

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Aбе контроливе све средив ама никако ctrl неможам да го поставам за finess shot а на него сум навикнат,помош некој?
Решение нема. На ctrl, insert, home, delete, end итн итн. не можеш да наместиш команда.
Пробај намести си го на shift, што има везе, одма е над него, брзо ке се привикнеш. :)

Член од
28 април 2009
Мислења
750
Поени од реакции
507
Дечки ај ако го има некој тој фајлот за команди местење на џојстик нека го прати по ПП.

ivo09

The Traveler
Член од
28 април 2012
Мислења
7
Поени од реакции
3
Ќе ми објасни некој зашто нејќе моут да прави верзијата. Се најнормално ја симнав од Замунда и ја ставам до даемон тоолс и идам моут и нејќе, не реагира.Ајде гејмери помош

M!K!

supersonic
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.225
Поени од реакции
1.966
Ај ве молам некој да ми аплоадира Save фолдерот т.е Фифа 13 од мај документс, затоа што кај мене не сака да направи профил т.е. се прави но кога na Procced на профилот играта се гаси и секогаш мора од почеток да правам профили.
ПС Ништо не сум правел околу firewall.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Ај ве молам некој да ми аплоадира Save фолдерот т.е Фифа 13 од мај документс, затоа што кај мене не сака да направи профил т.е. се прави но кога na Procced на профилот играта се гаси и секогаш мора од почеток да правам профили.
ПС Ништо не сум правел околу firewall.
Еве за тебе. Ако не ти чини побарај од некој со пиратскиве :)

Дечки ај ако го има некој тој фајлот за команди местење на џојстик нека го прати по ПП.
Еве и за тебе. :)
--- надополнето: 9 октомври 2012 во 15:39 ---
Ќе ми објасни некој зашто нејќе моут да прави верзијата. Се најнормално ја симнав од Замунда и ја ставам до даемон тоолс и идам моут и нејќе, не реагира.Ајде гејмери помош
Пробај прво ан моут ALL. Па после моут напрај му на исо-то.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.753
Поени од реакции
9.790
Зошто не можам да наместам со стрелките да ги движам играчите?

Кога стискам up arrow тука, попусто е. Си останува на старото. Истото е и за другите насоки.

Едит: се снајдов, во Preset требало да сменам нешто. :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.181
LOL, msn. :D

U alternate jas gi menjam. Tamu si trca na strelkite, drugo menuvam. Osven left ctrl ne se menja, tapa. :(

Mene premnogu mi se dopaga, so drustvo, dvojki, turniri, kurci palci.. epten se razocaraa. Ne im se dopaga first touch control, ili kako bese.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Игра ли некој на normal speed? Slow е како нормал. Иначе супер ја средија играва оваа година. Малце дефанзивава потешко ми иде или иначе топ скоцкана.

M!K!

supersonic
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.225
Поени од реакции
1.966
Еве за тебе. Ако не ти чини побарај од некој со пиратскиве :)

Еве и за тебе. :)
--- надополнето: 9 октомври 2012 во 15:39 ---

Пробај прво ан моут ALL. Па после моут напрај му на исо-то.
Ги чита составите но профилот не сака знаеш некое друго решение ?

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Ќе може некој дами каже како давате голови на играва? Ја играм на profesiоnal.. И ќе излезам еден на еден или голманот ми ја брани или топката иде 10 метри покрај гол.. Некое чаре за ова како да давам голови ? :D

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Ќе може некој дами каже како давате голови на играва? Ја играм на profesiоnal.. И ќе излезам еден на еден или голманот ми ја брани или топката иде 10 метри покрај гол.. Некое чаре за ова како да давам голови ? :D
  • Шутирај бар 2-3 метри а најдобро 5-6 пред голманот
  • Лобувај го ако ти дојде преблиску или изгуби брзина
  • помини го на некоја страна
  • успори и почекај втор играч па со пас-шут
  • кроз нозе

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.725
Поени од реакции
11.565
Дали ако ја слегнам FIFA 13 ќе ми ја замени/избрише 11ката ?

Kajgana Shop

На врв Bottom