FIFA 13

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
А што е ова што го играте? (Муабетов неколку поста пред овој) :)

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Со овие читовиве за пари си цепкам :D
секогаш ненормални цени им нудам ... по 300 милиона играч зеам , не ми е гајле колку вреди . Ко шеик се почуствував :icon_lol:

Lovec

http://trophymanager.com/
Член од
14 февруари 2010
Мислења
65
Поени од реакции
1
Ја вклучувам играта и само врти плавоно 2 секунди и пак не кренува, ае нека помага некој!!!

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Со овие читовиве за пари си цепкам :D
секогаш ненормални цени им нудам ... по 300 милиона играч зеам , не ми е гајле колку вреди . Ко шеик се почуствував :icon_lol:
И како е да си во нивна кожа? :icon_mrgr:

Lovec

Член од
14 февруари 2010
Мислења
65
Поени од реакции
1
Некој да помогнеше ??

Член од
3 октомври 2011
Мислења
10
Поени од реакции
0
Здраво , ке сака ли некој да ми помогне нормално ако знае... Се е ОК кога ке ја уклучам играта но кога го стартовам мечот ми се исклучува играта.. ? дали некој има искуство со ова нека пиши
ви благодарам

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Некој да помогнеше ??
Здраво , ке сака ли некој да ми помогне нормално ако знае... Се е ОК кога ке ја уклучам играта но кога го стартовам мечот ми се исклучува играта.. ? дали некој има искуство со ова нека пиши
ви благодарам
Цитираните 2ца и др.-те што барате помош, секогаш напишете која верзија на играта ја имате, од каде ви е симната, дали сте направиле сѐ ама баш СЀ како што пишува во инсталацијата, каков РС имате и оперативен систем, за да може некој да ви помогне, пошто „ја инсталирав и играта не ми работи“ не е објаснување за проблем кој би можел некој да го реши. Не ме сваќајте погрешно, сакам да ви помогнам и на вас и на сите други, за да се убрза муабетот.

Добро намерна забелешка

Lovec

Член од
14 февруари 2010
Мислења
65
Поени од реакции
1
Ја средив играта, ја преинстелирав и готово :D

Член од
3 октомври 2011
Мислења
10
Поени од реакции
0
Цитираните 2ца и др.-те што барате помош, секогаш напишете која верзија на играта ја имате, од каде ви е симната, дали сте направиле сѐ ама баш СЀ како што пишува во инсталацијата, каков РС имате и оперативен систем, за да може некој да ви помогне, пошто „ја инсталирав и играта не ми работи“ не е објаснување за проблем кој би можел некој да го реши. Не ме сваќајте погрешно, сакам да ви помогнам и на вас и на сите други, за да се убрза муабетот.

Добро намерна забелешка
Епа значи ја ја симнав играта од замунда FIFA.13.INTERNAL-RELOADED.. , значи кракот е ставен во GAME фолдерот, направив се како што пишува таму после се да се блокира играта да не дојди до интернет, а за компјутерот не верувам да е до тоа 3 гб рам , 1 гб графичка 9500 гт, процесор 2.93 дуал кор.. ос: Windows 7 32 bit.

Член од
17 септември 2012
Мислења
896
Поени од реакции
515
Extracting files to "E:\Games\FIFA 13" folder
CRC failed in __Installer\dotnet\dotnet35sp1\redist\dotnetfx35.exe
Extracting from GameFiles.part02.rar
Packed data CRC failed in Game\data1.big
Extracting from GameFiles.part03.rar
CRC failed in Game\data1.big

Како да го решам овој проблем? Само првите 3 дела ми прават заебанција и после не можам да ја вклучам? Anyone?

Член од
1 октомври 2011
Мислења
828
Поени од реакции
785
Aбе контроливе све средив ама никако ctrl неможам да го поставам за finess shot а на него сум навикнат,помош некој?

Kajgana Shop

На врв Bottom