Све све али кога ПЕС ми ја возвишуваат моментално искрено до посер ми се досадни таквите ставови, реалноста според мене е следна, фудбалскиве игри што се прават моментално, а веќе сме 2012, се брука за она што денес е способна технологијава да го создаде. Формула фантастична игра, НБА од 2к да не зборам, ебење, тенисов исто ми се допаѓа доста, и од 2к и од Sega, aли фудбалов, дали е ФИФА во прашање или ПЕС, искрено ми е тешка повраќаница, како овие од 2к не се решат и фудбалска игра да направат, па буквално вицот да им го кажат на овие.
Во 2009 прв пат кога искочи НБА од 2к за PC, бев ваков
, импресиониран нормално, ова фудбаливе што ги играм ми се премногу прости од сите можни аспекти, убер прости за 12та година од 21ви век, али ај да не навлагам у детали што и како, инаку последниве две верзии на фифава искрено многу ми се допаднаа и прв пат почнав да ја преферирам фифата пред пес од 11ката, инаку до 2010 играва ми беше dafuq is this shit, но не повеќе, но како и да е, аll in all разочаран сум од фудбалскиве игри и сакам во иднина да видам некоја драстична промена, или пробивање на пазарот од некои други, ко 2к на пример, и онака конкуренцијата во тој поглед во моментов им е убер слаба, сите кукаат за нешто повеќе од ова.
п.с.
Mac)), oд прилика кога типуваш дека би излегла фифава за џејлбрејкнато Сони ?
Незнам како беше со претходните верзии, односно, кога излегоа после официјалното излагање на играва.