Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Пред две недели зборев на нет со еден навивач на Ливерпул од Англија во врска со Роџерс, од една едноставна причина што сакав да го опипам пулсот на КОП-от таму. Тој ми кажа "we are behind everyone but there are split opinions about Rodgers. But we have to support him, no matter what.".
Вчера утакмицата не ја гледав, али за тоа ја гледав денеска снимката на Спортклуб. Доволен показател дека веќе ни КОП-от не го подржува Роџерс е сликата кога дадоа дека уште не завршена утакмицата на 83 минути до крајот навивачите ги напуштаат трибините.
А, тоа ретко се дешава на Енфилд.
Скоро никад!

Не го приметив тоа ама гарантирам со глава дека никој не мрднал од КОП-от. Ќе го симнам натпреварот и ќе гледам и сигурен сум дека тоа било снимка од некоја друга трибина а.к.а факинг турист, јенки...што слушнал за лфц и има пари, па отишол да ги гледа.

Имам другар...негов многу близок..што нема врска со фудбал бил на ЛФЦ-Евертон за да ја слушне песната и му рекол...„абе знаеш пееја првите 5 мин тоа познатата песна..после тоа ми стана досадно и си отидов.“

Имам другар...негов многу близок..што нема врска со фудбал бил на ЛФЦ-Евертон за да ја слушне песната и му рекол...„абе знаеш пееја првите 5 мин тоа познатата песна..после тоа ми стана досадно и си отидов.“

:eek:

Директно у срце ме гаѓа ова.

Не го приметив тоа ама гарантирам со глава дека никој не мрднал од КОП-от. Ќе го симнам натпреварот и ќе гледам и сигурен сум дека тоа било снимка од некоја друга трибина а.к.а факинг турист, јенки...што слушнал за лфц и има пари, па отишол да ги гледа.

:facepalm:

А мене пак животна желба ми е да отидам на натпревар на Ливерпул на Енфилд...

kazioX и stormspeaker сега може да видите кој се може да дојде до карта за било кој фудбалски натпревар. Значи, тоа што станале неколку луѓе и си отишле не значи ама баш ништо. Ебаниот Хоџсон добиваше поддршка до последен ден...па немал Роџерс да добива.

Роџерс вика размислувал да ги одмори Стерлинг и Ален. У право е, треба малце да одморат, само кој да игра на нивно место. Шахин ако е опоравен е прв избор место Ален, а Асаиди би било добро да се види како ќе се снајде конечно.
--- надополнето: 17 декември 2012 во 14:09 ---
Инаку озбилно, сега Диаме им го нема на Вест Хем и ептен ќе им опадне формата, Фелаини најверојатно ќе биде казнет неколку утакмици и може да се очекува пад на формата и на Евертон. Ова мора да се искористи преќу божиќниов период па да ги надминеме двете екипи. Фулам, Стоук, КПР и Сандерленд. Бош екипи против кои мораме озбилно да си ја сфатиме работата и да не дозволиме киксови како против Вила.

. Ова мора да се искористи преќу божиќниов период па да ги надминеме двете екипи. Фулам, Стоук, КПР и Сандерленд. Бош екипи против кои мораме озбилно да си ја сфатиме работата .

Истиов моабет важеше и пред Вила па видовме што се деси..

Инаку озбилно, сега Диаме им го нема на Вест Хем и ептен ќе им опадне формата, Фелаини најверојатно ќе биде казнет неколку утакмици и може да се очекува пад на формата и на Евертон. Ова мора да се искористи преќу божиќниов период па да ги надминеме двете екипи. Фулам, Стоук, КПР и Сандерленд. Бош екипи против кои мораме озбилно да си ја сфатиме работата и да не дозволиме киксови како против Вила.
Тука 4 бода ако земиме треба да скокаме од среќа. Како до сега не сфативте дека овие се кретеноиди, бескичмењаци. Немаат ни мадиња ни карактер за нешто плус. Пички

Тука 4 бода ако земиме треба да скокаме од среќа. Како до сега не сфативте дека овие се кретеноиди, бескичмењаци. Немаат ни мадиња ни карактер за нешто плус. Пички

Некој не ја читал книгата на Роџерс.

Некој не ја читал книгата на Роџерс.
Шо сега и овде ќе барате да ја читам и да ја прераскажам?? Е ајде бе дај ми ја таа ебана книга да ја видам. Шо врска има книгата со овие дебили на терен без мозок и срце. Една Вила дома да ти акни три гола па јас да бев во Мерси ќе скокнев.

Пак стап а?

Ќе видиш ајде. Ги тепавме Вест Хем ама за возврат Вила не растури мајката ни ја еба.
роџерс слабо се справува со притисокот. вила ни е најдобар пример за тоа. кога сите очекуваа да победи, тој постави целосно погрешна тактика и скрос грешна постава, а то и нижоразредна екипа како вила знаеше да го казни. :(

искрено, со овој состав 2 победи во наредните 4 кола би биле премија, а тие би се оствариле само под услов лукас и ален да не играат во прва постава истовремено (ален мора да одмори и на негово место да игра сусо), десно крило да си биде глен, а и даунинг да не игра лев бек. доста беа експерименти, треба сега да се постави правата постава (и со овој тим кој го имаме) и да се тргни храбро на победа.

роџерс слабо се справува со притисокот. вила ни е најдобар пример за тоа. кога сите очекуваа да победи, тој постави целосно погрешна тактика и скрос грешна постава, а то и нижоразредна екипа како вила знаеше да го казни. :(

искрено, со овој состав 2 победи во наредните 4 кола би биле премија, а тие би се оствариле само под услов лукас и ален да не играат во прва постава истовремено (ален мора да одмори и на негово место да игра сусо), десно крило да си биде глен, а и даунинг да не игра лев бек. доста беа експерименти, треба сега да се постави правата постава (и со овој тим кој го имаме) и да се тргни храбро на победа.
--------------------------Суарез-------------------
Хендерсон------Агер----Шкртел-------Даунинг
--------------------------Карагер-----------------------
-------------------Ален--------------Џерард------
Реина----------------------------------------Енрике
----------------------------Шелви----------------------

(y)(y)

http://www.liverpoolfc.com/news/media-watch/telegraph-rodgers-warning-to-fans

Brendan Rodgers has warned Liverpool supporters not to expect the opening of January's transfer window to solve his team's problems.

Знаеме Брендане дека неможеш да ги решиш проблемите,само бар не го признавај тоа вака јавно..

http://www.liverpoolfc.com/news/media-watch/telegraph-rodgers-warning-to-fans

Brendan Rodgers has warned Liverpool supporters not to expect the opening of January's transfer window to solve his team's problems.

Знаеме Брендане дека неможеш да ги решиш проблемите,само бар не го признавај тоа вака јавно..
Јас не ни очекувам да ги реши. Ќе се влечкаме до 31ви пак и на крајот или ќе преплатат некој имбецил или ништо нема да купат и ќе ми мумлазат после: ееее немаше време, не сакавме да преплаќаме, газдите се криви, Роџерс е крив, курле од орле е крив
--- надополнето: 18 декември 2012 во 14:15 ---
После на лето ќе земат неколку нови таленти и изговорот за наредната сезона ќе биди: Ни треба време. Па после ќе нема резултати па ќе го отпуштат Роџерс па ќе дојди нов и тој време ќе бара и се така во круг. На крајот ќе настани ексодус, ќе си одат сите и ќе останиме со младинците и со некои си ванаби таленти за опстанок да се бориме. Да ви ебам тоа неписмените

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom