- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
Пред две недели зборев на нет со еден навивач на Ливерпул од Англија во врска со Роџерс, од една едноставна причина што сакав да го опипам пулсот на КОП-от таму. Тој ми кажа "we are behind everyone but there are split opinions about Rodgers. But we have to support him, no matter what.".
Вчера утакмицата не ја гледав, али за тоа ја гледав денеска снимката на Спортклуб. Доволен показател дека веќе ни КОП-от не го подржува Роџерс е сликата кога дадоа дека уште не завршена утакмицата на 83 минути до крајот навивачите ги напуштаат трибините.
А, тоа ретко се дешава на Енфилд.
Скоро никад!
Не го приметив тоа ама гарантирам со глава дека никој не мрднал од КОП-от. Ќе го симнам натпреварот и ќе гледам и сигурен сум дека тоа било снимка од некоја друга трибина а.к.а факинг турист, јенки...што слушнал за лфц и има пари, па отишол да ги гледа.
Имам другар...негов многу близок..што нема врска со фудбал бил на ЛФЦ-Евертон за да ја слушне песната и му рекол...„абе знаеш пееја првите 5 мин тоа познатата песна..после тоа ми стана досадно и си отидов.“