Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
--------------------------Суарез-------------------
Хендерсон------Агер----Шкртел-------Даунинг
--------------------------Карагер-----------------------
-------------------Ален--------------Џерард------
Реина----------------------------------------Енрике
----------------------------Шелви----------------------

(y)(y)

и ти си жк :pos:
мислев на нешто вака
реина
флано, шкртел, агер, енрике
лукас
стиви, сусо
џонсон, даунинг (асаиди)
суарез
--- надополнето: 18 декември 2012 во 18:55 ---
Мене ставете ме и за СУДИЈА, оти имам пемпеле за тоа! :)
да ама нема да те вреѓа ако ти викаат судија педер... :D
--- надополнето: 18 декември 2012 во 18:59 ---
Ко што си ја наредил работава, може евентуално и ние ќе стигнеме да поиграме за Ливерпул

Ја најистурен напаѓач, Rosemberg ти ќе бидеш полушпиц и одма зад мене ќе играш, Eric J. Biafranić деструктивец ќе биде на специјални дерби средби, the_kop со Peja989 крила, superstarpizza искусен центар-бек како Карагер ќе формира партнерство со Scouser88, Ranomi плејмејкер нешто пред деструктивецот, а фул бекови kazioX и intro, додека olaf ќе ги покаже способностите на голот. Стратешки прикажано тоа би изгледало вака:

181212133928.png

Менаџер: Pravnice, со помошниците и играч/тренери како мотивациониот тренер Dekio7, stormspeaker, Steve-G, vaneto, Lfc_maan, LuisSuarez07, SomeoNe! gaberco и Liverpool_4ever

Gojak YNWA ќе биде деструткивецот што ќе ротира, така изнервирано човече ми делува, има да ги сече сите.

И по иницијација на полушпицот (воедно асистентот на менаџерот) kjara и LiverBird ќе бидат физиотерапевтките.

Технички директор: S.L.

Газда: Ливерпул

:)
ебати џеко! си ми ја трефнал позицијата право в центар. :pos: играш в кладилница? ако не играш-ОДМА ПОЧНУВАЈ! те пратам за било кој тип. :)
голман бев уште од времето ко тренирав во победа...
тебе треба да те наместиме наместо роџерс. вака на тепка ко ни ги трефнуваш позициите и то шо не не знајш убо сите, можам само да замислам шо че биди од ливерпул под твое водство... че ни се смачи од титули. :)

Ко што си ја наредил работава, може евентуално и ние ќе стигнеме да поиграме за Ливерпул

Ја најистурен напаѓач, Rosemberg ти ќе бидеш полушпиц и одма зад мене ќе играш, Eric J. Biafranić деструктивец ќе биде на специјални дерби средби, the_kop со Peja989 крила, superstarpizza искусен центар-бек како Карагер ќе формира партнерство со Scouser88, Ranomi плејмејкер нешто пред деструктивецот, а фул бекови kazioX и intro, додека olaf ќе ги покаже способностите на голот. Стратешки прикажано тоа би изгледало вака:

181212133928.png

Менаџер: Pravnice, со помошниците и играч/тренери како мотивациониот тренер Dekio7, stormspeaker, Steve-G, vaneto, Lfc_maan, LuisSuarez07, SomeoNe! gaberco и Liverpool_4ever

Gojak YNWA ќе биде деструткивецот што ќе ротира, така изнервирано човече ми делува, има да ги сече сите.

И по иницијација на полушпицот (воедно асистентот на менаџерот) kjara и LiverBird ќе бидат физиотерапевтките.

Технички директор: S.L.

Газда: Ливерпул

:)
Супер, супер, јас искуство имам со играње како централен бек и централен играч за врска, ама ќе се снајдам и овде. Сепак ние сме Ливерпул, кога Даунинг може да игра бек сите можат. :ROFLMAO:

Е мене си ме промашил....јас одсекогаш сум играл деструктивец, ама не она деструктивец како Тиоте, туку и технички потокован нешто како Лукас ;)

срце уште да се организира турнир помеѓу фан клубовите и мислам дека ќе биде врв на муабетов :)

Сега ќе видите Том Инс кога ќе дојди :coffee:

RickyLFC9 Можело е и голман да ме поставиш. Пред 4-5 години во средното со класот освоивме прво место благодарение на моите интервенции :D. На полувреме тимот ни губеше 3-0 ма откако влегов во вториот дел направивме пресврт од 4-3 и си освоивме медали :D . Инаку кога играв во средината на 2 пати ми ја кршеја ногата :(. Или напаѓач или голман. Смена со Rosemberg ќе е најарно :cool: .

Епа сеа сите сакаат да бидат деструктивци, а тоа не иде у оваа формација, еден може само. Затоа ќе ја смениме формацијата, глеам никој не го бива за крило, па ете мали промени:

181212204736.png

- Вака ќе играме само против Manure и Евертон. На другите 34 утакмици Биафрата ќе одмара пошто нема со таква убиствена страст да игра (башка ако изгубиме ќе бара да го дадеме на позајмица све дур не си оди менаџерот :D), Пеџа ќе го пополни неговото место, а место него ќе најдеме некој потехнички спремен. Може да ги купиме dragonsky или Uli Hoeneß, двајцата многу ни се шуњаат низ фан клубов некако изглеа трансфер сакаат. Нормално ако даде пари газда Ливерпул :)

Е веќе кога ме тагна во темава ме потсети кој беше тој што ми викаше да не го ставам Полди капитен на Фантази? :D :D

Е веќе кога ме тагна во темава ме потсети кој беше тој што ми викаше да не го ставам Полди капитен на Фантази? :D :D
Ја не знам ништо. Ја за Стерлинг ти кажував само :rolleyes:
--- надополнето: 18 декември 2012 во 21:49 ---
И Ернесто ЧЕ Гевара не подржува. Порано пишуваше по нешто, сега го нема ;).
Тој од Барса е, беше само на позајмица кај нас изглеа. Ако посакува да се врати слободно нека каже, ќе му најдеме местенце и него :)

Јас ти викав за голманот да биде, ама ти Подолски си го ставил :D. Јас пропаднав на таа игра.

И Ернесто ЧЕ Гевара не подржува. Порано пишуваше по нешто, сега го нема ;).
Ве подржувам јас од секогаш и ќе го подржувам Ливерпул секогаш. :)
Само слабо коментирам во други фан-клубови освен каталонскиот.
Еве сега гледам дека правите вакво нешто. На располагање сум. Можам да играм на сите позиции, од голман до шпиц. Дирек(статива) и греда(пречка), од асистент до тренер, па и помошен судија(за главен не смеам да се нафатам, поопасно е). :D
Спортски поздрав, иако не сум активен на фан-клубов, давам подршка и верувам во подобра иднина за најдобриот фудбалски клуб во Англија. YNWA :)

Јас ти викав за голманот да биде, ама ти Подолски си го ставил :D. Јас пропаднав на таа игра.
Па и голманот да го ставев немаше да згрешам :D
Голманот имаше 7 а Полди 14 :D

Ве подржувам јас од секогаш и ќе го подржувам Ливерпул секогаш. :)
Само слабо коментирам во други фан-клубови освен каталонскиот.
Еве сега гледам дека правите вакво нешто. На располагање сум. Можам да играм на сите позиции, од голман до шпиц. Дирек(статива) и греда(пречка), од асистент до тренер, па и помошен судија(за главен не смеам да се нафатам, поопасно е). :D
Спортски поздрав, иако не сум активен на фан-клубов, давам подршка и верувам во подобра иднина за најдобриот фудбалски клуб во Англија. YNWA :)
Ете и обединети сме со Барса :icon_mrgr:. Од 2011 е ова кога игравте против гејнајтед.
252258_167727419955850_6595424_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom