- Член од
- 9 април 2009
- Мислења
- 3.183
- Поени од реакции
- 3.830
--------------------------Суарез-------------------
Хендерсон------Агер----Шкртел-------Даунинг
--------------------------Карагер-----------------------
-------------------Ален--------------Џерард------
Реина----------------------------------------Енрике
----------------------------Шелви----------------------
![]()
и ти си жк

мислев на нешто вака
реина
флано, шкртел, агер, енрике
лукас
стиви, сусо
џонсон, даунинг (асаиди)
суарез
--- надополнето: 18 декември 2012 во 18:55 ---
да ама нема да те вреѓа ако ти викаат судија педер...Мене ставете ме и за СУДИЈА, оти имам пемпеле за тоа!![]()

--- надополнето: 18 декември 2012 во 18:59 ---
ебати џеко! си ми ја трефнал позицијата право в центар.Ко што си ја наредил работава, може евентуално и ние ќе стигнеме да поиграме за Ливерпул
Ја најистурен напаѓач, Rosemberg ти ќе бидеш полушпиц и одма зад мене ќе играш, Eric J. Biafranić деструктивец ќе биде на специјални дерби средби, the_kop со Peja989 крила, superstarpizza искусен центар-бек како Карагер ќе формира партнерство со Scouser88, Ranomi плејмејкер нешто пред деструктивецот, а фул бекови kazioX и intro, додека olaf ќе ги покаже способностите на голот. Стратешки прикажано тоа би изгледало вака:
![]()
Менаџер: Pravnice, со помошниците и играч/тренери како мотивациониот тренер Dekio7, stormspeaker, Steve-G, vaneto, Lfc_maan, LuisSuarez07, SomeoNe! gaberco и Liverpool_4ever
Gojak YNWA ќе биде деструткивецот што ќе ротира, така изнервирано човече ми делува, има да ги сече сите.
И по иницијација на полушпицот (воедно асистентот на менаџерот) kjara и LiverBird ќе бидат физиотерапевтките.
Технички директор: S.L.
Газда: Ливерпул
![]()

голман бев уште од времето ко тренирав во победа...
тебе треба да те наместиме наместо роџерс. вака на тепка ко ни ги трефнуваш позициите и то шо не не знајш убо сите, можам само да замислам шо че биди од ливерпул под твое водство... че ни се смачи од титули.