Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ама не може да завршиме 15то место и да освоиме Карлинг/ФА и да бидеш задоволен. Тоа ти е исто ко Портсмоут, освојуваат куп и испаѓаат. Да, радоста е голема да освоиш било каков трофеј ама и да завршиш на поразително 7мо место е ужас брат, ужас.

Кени ни приушти задоволство зошто го гледавме клубот два пати во финале после 200 години и фала му за тоа. Нема никој ништо лошо кажано за тоа. Сите зборат лошо за погрешно потрошените пари и невраќањето на Ливерпул во ЛШ.

На крај краева, тој сам кажува дека Роџерс е правиот човек за клубот. Чао, пријатно :)

Дај бе престанете со тоа Маркец. Kој го измисли? @Peja989 ?

Последно уредено:
Ауу како прописно ги одјебува Дивајдерот комшииве од Манчестер... :D

Ние си кажуваме што сакаме, јас само не знам дали ова комшииве од други фан клубови немаат кај нив муабет или имаат уплав од Пул особено од лани па ни дремат нам на тема во наш фан клуб?? Или едноставно толку ги бива, бесполези :) :D

Ти ќе го ќењаш ако завршиме 7мо а освои Карлинг?[DOUBLEPOST=1407504855][/DOUBLEPOST]Манкиљо - фри
Ламбер - 4
Лалана - 25
Ловрен - 20
Џан - 10
Маркец - 20
Ориги - 10

Иначе, до сега има потрошено 76м фунти а ако ги дадеме до крај и клаузулите 88м фунти. Има уште до 120 :)[DOUBLEPOST=1407505021][/DOUBLEPOST]И да потроши не 120, туку 150м фунти, докажа со борбата за титула лани до последно коло дека може да му се верува. За разлика од него, Кени докажа со своен Карлинг и 7мо место дека требаше да остане само на care taker неколку месеца, кога навистина имаше импакт и го извади клубот од гомната во кои што го оставија Хикс/Жилет/Хоџсон.
Следната сезона му беше ужас и покрај тоа што освои Карлинг.

Никој не го вика така,тоа кај нас излезе нешто:D

Демек шематски е.. Џе си Маркец:cool::cool::D

I have been extremely fortunate to spend so many years at what I consider to be one of the greatest clubs in world football. It has been an honour and a privilege. The memories I have of Anfield, my team mates, the supporters and the people of Liverpool will stay with me forever.

I am disappointed that I am leaving but only in the sense that I enjoyed being at the club so much and it is always difficult to say goodbye to something that is special to you. I will always be grateful to have played for Liverpool and my time at the club was always going to come to an end so we move on with no hard feelings.

The final thing for me to do is to express my gratitude to everyone who has supported me in any way since I joined Liverpool in 2005 – all of the managers who I have played under, all of the players who I shared a dressing room with, all of the staff who helped me in so many ways and every single one of the fans who gave the team and myself the kind of backing that others can only dream of.

I count myself as a Liverpudlian and I will be one for life.

You’ll Never Walk Alone,

PEPE ! ! ! ! :cuc::cuc::cuc::cuc:

10472780_683481988399544_5684525510630999768_n.jpg

Последно уредено:
Кога играте со Дортмунд да го гледам Манкиљо?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom