Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Trabzonspor agree terms with Liverpool defender Kolo Toure
Леле ова ако се случи :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::drk:

FYq7M_gif_2520.gif

62549924_dance_gif.gif

funny-gifs-skeletons-dancing-halloween.gif

reverse-1254334927_celebration-dance.gif

[DOUBLEPOST=1407607105][/DOUBLEPOST]
Кога играте со Дортмунд да го гледам Манкиљо?
Утре во 13.15 мислам. Нема да можам да гледам :place::place:(n)

Хаха абе не беше толку лош Туре,јебига среќа немаше за тие 1-2 автогола.

Хаха абе не беше толку лош Туре,јебига среќа немаше за тие 1-2 автогола.
Е еднаш асистираше на оној од ВБА Аничебе ли беше? Еднаш си даде неможен автогол. Исто така му асистираше и на Жиру мислам ама овој промаши првата кога ја игравме таму. И уште еден тон грешки. Да е до мене би го обесил, ама ајде подобро да го шитнат и пара ќе земиме :vozbud:

Се по 2м даваме на распродаја. На панаѓур порано имаше се за 200та нели ?? И ние тераме на тој начин :D

Се по 2м даваме на распродаја. На панаѓур порано имаше се за 200та нели ?? И ние тераме на тој начин :D
Ти ги кажав цените. Сега јбг се погоди за Реина, Коуди и шпионов за ич пари си одат ама тоа е тоа. Башка што 2м за ќумбево е премија. Ова ти е исто како лајното што си го посрал дома, да го продајш на панаѓур за 200 денари :pos::icon_lol:

Манкиљо на видеото од тренинг што го пуштија ми изгледа на добра градба ,ќе биде чоек од него. Џонсон лево нека иде да му даде простор на шпанчево да кине.

Флано нека фати патот за Бамбер :)

Манкиљо на видеото од тренинг што го пуштија ми изгледа на добра градба ,ќе биде чоек од него. Џонсон лево нека иде да му даде простор на шпанчево да кине.

Флано нека фати патот за Бамбер :)
Џонсон е на подобар пат за Бамбер моментално.

Ќе ги ослаби он Бамбер,вака со Флано ќе ги ојачаме затоа викам ја.Како помош да испадне :D:P

Ako utre nema organizirano gledanje, a gledam deka nema nikade Arena sport, klajte asalen link za da se gleda, ja onie linkovi sto gi imam za gledanje i ne se bas najsaglam. Ok

@Rosemberg Зошто си ме цитирал со променети суми за Ориги и Лалана?
Колку што пишав, толку е платено а имам допишано на крај од постот дека доколку се исплати се’, ќе биде дадената сума.

У случајот на Лалана гарант ќе се исплати све пошто намерно ставија дури 7м у клаузули за да ја намалат цената за они да не дадат повеќе пари на тие ботовоите од втора-трета лига.
Ориги е дете такада тие клаузули се малце другачија.Овој е изграден играч и тактички е изиграно тоа од Ливерпул и Сотон.

Тогаш и Хендо број го како 16 а не 20..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom