Чекај малку. како можеш да кажеш дека не поштувам легенда на клубот. Го поштувам Кени, исто како што го поштувам и Раш пример. Тоа не го менува фактот дека Кени како менаџер направи катастрофални грешки (во вториот ангажман). Легенда е легенда на клубот. Пример, Фаулер го поштувам повеќе, зошто покрај тоа што е легенда сум го гледал и како игра.
Еве, нека ти каже
@Ilumious за првата сезона на Ферги во УТД. Кога влегол во соблекувална, кога им намалил плати и кренал на клоци. Само очигледно не знаеш, туку си нагаѓаш на празно. После викаш дека бил паметен, никој не го критикувал во јавност. Што треба да прави, да излезе на прес и да го сере Агер, Лукас, Џонсон што не може да се движат на терен? Ќе им каже на право време и место. И да, Ферги изградил име ама бркал играчи како Роналдо, Нистелрој а не како Агер и Џонсон.
Ццц...колку го сереш Роџерс, човече. Сега па и весници му носел на Мурињо. Демек, ќе го дискредитираме ама тоа е. До 29то коло го сереше, после викаше дека е добар, зошто сме во ЛШ и со шанса за титула. Кога ја изгубивме, пак не бил добар, па со Лалана исто ужас, па со Ловрен бил добар.
Брат, опушти се, сериозно

[DOUBLEPOST=1407438930][/DOUBLEPOST]
Никаде немам кажано дека нема да го продаде. Имам кажано дека не би сакал а од кај да знам јас што Роџерс мисли.
И според тебе оччигледно во ред е Пепе да цмиздри, Агер да цмиздри а Роџерс да ги брка не е во ред. Јас го почитувам Агер зошто е години и години во тимот, исто како Пепе 9 години. Ливерпул со Пепе е Ливерпул кој ќе го знам цел живот ама тоа е.
За овие две години покажа дека можат да му се дадат отворени раце и нема муабет.