Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Дечки ако ви значи нешто и ја ќе навивам за Вила и за Вест Хем во последниве утакмици :D
Ако ништо друго сега може да видите кои имаат комплекси од Ливерпул.

Тоа е, штета голема вака да се изгубат шансите знам како ви е, па еве здравје боже другата сезона можда во ЛШ ќе се сретнеме пак во 1/2 финале :D

Неам коментар луѓе, не знам колку време ќе ми треба да се опоравам од ова, осеќам ко да ми се сјеба цело лето што следи до почеток на следна сезона, верувам и сите вие се осеќате исто. Не можам да вреѓам никој од играчиве, јасно е кој треба да игра у тимов, кој не. Дури и ова од Суарез реакцијата ме изненади, колку и да е негативно чувството, толку пријатно бев изненаден со какви емоции го прими ова. Не знам, у шок сме сите, не ми се пишува ништо веќе. YNWA!

Тоа е тоа момци!!Играчите изгореа во желбата да ја освојат титулата :place:
Изигравме буквално 16 утакмици во егал и баш сега кога требаше само да финишираме мирно ни се случија овие срања прво со челзи и сега со кристал палас.
Џабе е да се надеваме на киксови на противничкиот тим.Сакав искрено сами да си ја земеме титулата без да зависиме од никого.

Е значи сезонава е отидена у курац за сите пари, толку пресврти, подеми и падови на сите екипи не се сеќавам дали сум видел некогаш у животов. Граѓаните се на ред да паѓаат, наша е оваа, нашаааааа !!!
YNWA

не знам како, ама еве ќе се обидам да извлечам две добри работи од оваа катастрофа.
1. грешката на капитенот со челзи нема да не кошта титула.
2. нема да ја изгубиме титулата на гол разлика.

посакувам сити да ги тепаат двете утакици убедливо, за да се намали болката од ова вечерва и сезоната да заврши сепак позитивно.

устата да ми се исуши што реков пред неколку недели дека се надевам дека нема да ни се деси нешто на крај поради кое нема да можеме да заспиеме наредни 10 години.
не што ни се деси, него ни се деси два пати.

се осеќам мизерно. мизерно изгубена титула, толку посакувана. нема зборови

Абе нели Ливерпул е прв? *изгубен германец*

10259702_684055254992213_748043927022271750_n.jpg

Уште повеќе се сака Ливерпул после ова...

Ајде не очајувајте,секогаш се случува нешто вакво на тим кој играл со срце и кој не фрлал пари по курцу,мислам дека и премногу очекувате од Ливерпул,ама се случуваат чуда на крајот и треба барем малку да подразмислите дека сезонава ви е 90% успешна за разлика од предходните,што и да се случи за памет нека им служи за следеча сезона.Инаку уште се надевам на чудо. :)

Ако Реал,Барса и Атлетико можат да кикснат во исто коло а сите три се борат за титула,зашто не би можел да киксне и Сити утре, до крајот на првенството се е можно(освен нашиов клуб -Манчестер Јунајтед да игра во Eвропа следната година.:D)

Последно уредено:
Штета голема премногу ми е криво, нема тим кој заслужува повеќе од Ливерпул оваа сезона. Ама се дешаваат вакви работи, знам дека многу се надавте и дури ве боли али ајде главата горе Ливерпул е најдобриот тим оваа сезона во Премиер Лига што и да се деси. Милионите не го прават тимот, има нешто повеќе од тоа. Секоја чест за Ливерпул, пред све што им покажа на "големите клубови" како се игра фудбал. Кој сака нека каже што сака, али капа доле, нема никој право да каже нешто во лош контекст, не поготово од тие вештачките тимови...

Да ме прашаше некој пред почетокот на сезонава, дали ќе сум задоволен со второ место ќе му одговорев "ти луд ли си? Јас и со 4то сум задоволен." Но знаете што? Има еден човек во Ливерпул, кој ме натера да сонувам, да мислам дека и невозможното е возможно. Тој човек со неговите магии и знаење го направи невозможното да изгледа возможно со тимот за кој до вчера Лигата на Шампионите беа само сеќавања. Неговото име е БРЕНДАН РОЏЕРС и јас ќе му бидам вечно благодарен за се што направи со овој клуб.

"ЛИВЕРПУЛ Е ПОВЕЌЕ ОД ОБИЧЕН КЛУБ, ЛИВЕРПУЛ Е НАЧИН НА ЖИВОТ." - БИЛ ШЕНКЛИ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom