Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
ЗДРАВЈЕ НИ ЗЕМАВТЕ.......ЗДРАВЈЕ!

Уште не можам да се помирам.
Суарез плачел, Шкртел, Џерард ама не се сочувствувам со никој од нив зошто ако нив им е до плачење да знаат како ни е нас, што навиваме за Ливерпул одкако знаеме за себе. Што треба ние да правиме?

И да ве предупредам утре или Внедела ако Сити изигра нерешено, немој да читам коментари од типот- Ете да ги тепавме Палас ќе бевме Шампиони. Пошто многу подруго ќе беше да победевме ние, подруг ќе беше пристапот на Сити на наредниве утакмици, отколку сега, барем така мислам, мислам дека ќе има Сити едно реми во наредниве две утакмици.
Од мене очекувај таков коментар, нема да си дозволат Сити ни нерешено од страв да не изгубат и уште толку да се посерат. Али ако извадат нерешено... отров му е мајката.

На Томи му држи вода размислувањето али повеќе со Рики се согласувам. Ама не ние, него цела одбрана да се отруе!

Од мене очекувај таков коментар, нема да си дозволат Сити ни нерешено од страв да не изгубат и уште толку да се посерат. Али ако извадат нерешено... отров му е мајката.

Абе види вака, навидум лесни утакмици се, ама ако не дадат гол до 20-30та минута и нив ќе ги фаќа паника, на крај у краева луѓе се и тие, а и самата помисла "ајде и нерешено ни одговара", можи само да ги дозбуни. Јас пак ќе речам, сосем ќе беше друг пристапот да требаше да победат на двете отколку сега, пошто сега НА ПРИМЕР ако е до кај 60та минута нерешено, нема да напаѓаат со сите сили. Затоа мислам оти можат да ископаат едно нерешено сега аутсајдериве, победа потешко.[DOUBLEPOST=1399413657][/DOUBLEPOST]http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...-signing-Cardiff-defender-Steven-Caulker.html

Ваква работа НЕ. Поарно Агер нека го зачува (ако сака да биде ротиран, а вгодина ќе има повеќе настапи).
И ај некој збор два ако има за овој Рох(ј)о. Дали го има некој гледано?

Последно уредено:
Абе види вака, навидум лесни утакмици се, ама ако не дадат гол до 20-30та минута и нив ќе ги фаќа паника, на крај у краева луѓе се и тие, а и самата помисла "ајде и нерешено ни одговара", можи само да ги дозбуни. Јас пак ќе речам, сосем ќе беше друг пристапот да требаше да победат на двете отколку сега, пошто сега НА ПРИМЕР ако е до кај 60та минута нерешено, нема да напаѓаат со сите сили. Затоа мислам оти можат да ископаат едно нерешено сега аутсајдериве, победа потешко.
Да, ама ако е нерешено до 60та минута ќе си речат "ако ни брцнат еден од контра го ебавме" и затоа пак ќе напаѓаат. Многу малку им е опаднат притисокот, според мене недоволно за да сменат пристап.

И уште не ми се верува дека во 9 минути примивме 3 гола...а и нема да ми се верува уште извесно време. Како беше возможно?

Возможно е брат и 0-5 Македонија Ѓорче Петров да ги водат, ако примат еден гол а има време за уште 4 акции, ќе примат уште 4.
Палас застана на 3-3, да продолжеше да напаѓа уште еден гол ќе дадеа.

Не е прашање како примивме него како може ноѕе да им се тресат?

Возможно е брат и 0-5 Македонија Ѓорче Петров да ги водат, ако примат еден гол а има време за уште 4 акции, ќе примат уште 4.
Палас застана на 3-3, да продолжеше да напаѓа уште еден гол ќе дадеа.

Не е прашање како примивме него како може ноѕе да им се тресат?

Луѓе се бе брат, психата е страшна работа. Како што во тенисот Топ 10 тенисерите од останатиот дел ги дели јаката психа, така и овде.
На ум ми паѓаат 3-4 утакмици слични на онаа вчера.

Јунајтед кога бидна 4-3 со Евертон, просто знаев дека ке примат уште еден гол. Кога им свртевте на Милан на 3-2, се знаеше дека ке примат гол.
Занес, паника, психа. на 2-3 изгледаа како аматери, ама не ради квалитетот, туку ради главата.
Почнува да се врти у глава колку всушност ке се изгуби ако се прими гол.

Кој знае колку им се има зборено на овие играчи за можноста да прекинат 24 годишен пост.

Плус она што се случи со Стиви.

Можи нема да примат уште 4, ама ќе имаат уште 4 100% шанси. Мора, мора интензивно да се работи летово на ова, како да се зачува водството.[DOUBLEPOST=1399416508][/DOUBLEPOST]
Луѓе се бе брат, психата е страшна работа. Како што во тенисот Топ 10 тенисерите од останатиот дел ги дели јаката психа, така и овде.
На ум ми паѓаат 3-4 утакмици слични на онаа вчера.

Јунајтед кога бидна 4-3 со Евертон, просто знаев дека ке примат уште еден гол. Кога им свртевте на Милан на 3-2, се знаеше дека ке примат гол.
Занес, паника, психа. на 2-3 изгледаа како аматери, ама не ради квалитетот, туку ради главата.
Почнува да се врти у глава колку всушност ке се изгуби ако се прими гол.

Кој знае колку им се има зборено на овие играчи за можноста да прекинат 24 годишен пост.

Плус она што се случи со Стиви.

Финтата е што, ова не им е првпат. Стоук, Свонси, Сити, Палас, Норич, Сандерленд x2, се само дел од екипите кои се вратија сезонава од 2 негатива против Ливерпул. Е неможе така, барем ако сакаме титули да гледаме. А ако не, ова е доволно за топ 4, ама јас искрено не се задоволувам повеќе само од 4то место, и да не се напаѓа барем на 1 трофеј во сезоната (немора да е ПЛ).

Сите муабети за заговор ми паднаа у вода. Сами си ја земаа титулата. Неќам да чујам ни судии ни ова ни она. Ја имавме у раце више али...

3 работи се битни сезонава.

1.Суарез да остане.
2.Роџо да купи КВАЛИТЕТ.
3.Одбраната а поготово средината да се средат.

Реина,Агер,Асаиди,Аспас,Лукас па и Борини се играчи кои може да ги продаде и од нив да собере 20м. Плус 50-60м на газдите имаме одлична цифра од 70-80м фунти. 2-ца класа и 3ца клупаши се купуваат за овие пари.Таман толку и ни треба.

1.Ешли Кол(гага)
2.Ван Дер Варт , Хамбургер отпаднаа од лига за гага може да се земе.А одличен би бил за купови и ротација.
3.Ројс.
4.Фернандо -ДМ повеќе од потребен.
5.Конопјанка
6.Ковачич

Еве му ги 6-те засилувања уште Роџо на кајгана да отвори и да ги види да му ебам главата таа Колкерска.

Сите муабети за заговор ми паднаа у вода. Сами си ја земаа титулата. Неќам да чујам ни судии ни ова ни она. Ја имавме у раце више али...

3 работи се битни сезонава.

1.Суарез да остане.
2.Роџо да купи КВАЛИТЕТ.
3.Одбраната а поготово средината да се средат.

Реина,Агер,Асаиди,Аспас,Лукас па и Борини се играчи кои може да ги продаде и од нив да собере 20м. Плус 50-60м на газдите имаме одлична цифра од 70-80м фунти. 2-ца класа и 3ца клупаши се купуваат за овие пари.Таман толку и ни треба.

1.Ешли Кол(гага)
2.Ван Дер Варт , Хамбургер отпаднаа од лига за гага може да се земе.А одличен би бил за купови и ротација.
3.Ројс.
4.Фернандо -ДМ повеќе од потребен.
5.Конопјанка
6.Ковачич

Еве му ги 6-те засилувања уште Роџо на кајгана да отвори и да ги види да му ебам главата таа Колкерска.
Чкртај Кол и Ван Дер Варт, немаат тие више у нозете. Агер исто нема да си иде, левата страна се држи уште, десната е малце попроблематична, мора некоја добра конкуренција за Шкртел. Крај креава, побитно е да се земат асалани фул бекови, и лево и десно добар квалитет, од кај нив шиба промаја.

Чкртај Кол и Ван Дер Варт, немаат тие више у нозете. Агер исто нема да си иде, левата страна се држи уште, десната е малце попроблематична, мора некоја добра конкуренција за Шкртел. Крај креава, побитно е да се земат асалани фул бекови, и лево и десно добар квалитет, од кај нив шиба промаја.

Агер си оди летово гарант. Минатото не го продаде али ова нека кај да му бега. И Карагер јавно каже дека Роџо не е фан на Агер..

Агер е ист случај ко Лукас, брзината го издава. Имаше неколку случаи каде го претрчуваат ко мало дете, во моментов ми текна на Чембрлејн во фа купот за вториот нивни гол, и Солдадо (Солдадо човече), на Енфилд сезонава.
А баш кога дојде Роџерс, жареше и палеше за Агер да остани велеше сака да има плејмејкер во одбрана. Права штета е што некако многу нагло падна Агер, мојот омилен играч после Џерард дефинитивно.

И да, очекувајте го Агер внедела во прв тим место Сако, и се надевам дека тоа нема да биде последен негов настап во црвениот дрес.

Bm-6T_sCcAAtlaR.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom