Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Јас само еден цитат ќе оставам.

Јас сум подобар од Рики и само со палецот од ногата да играм :D
Абе види вака, не е се само во трчањето, има еден термин наречен фудбалска интелигенција ;)
И сега следат коментари од типот- Е да де, ти небаре ја имаш, ќе те видиме Сабота :)

И јас ќе ставам еден цитат :D
Рики е подобар од мене и само со палецот од ногата да игра :D
Абе види вака, не е се само во трчањето, има еден термин наречен фудбалска интелигенција ;)
И сега следат коментари од типот- Е да де, ти небаре ја имаш, ќе те видиме Сабота :)

можно е за две недели да ви играм и јас. ако терминот ми одговара и ако тогаш играте.

инаку јака страна ми е едната лева, а и другата лева ми е исто добра.

у последниве 9 години имам играно 3 утакмици (на голем терен) и кондицијата ми е блиску до нулата.

тактички сум многу зрел а и мотивираноста ми е на завидно ниво. а да, и фудбалската интелегенција е тука :)

можно е за две недели да ви играм и јас. ако терминот ми одговара и ако тогаш играте.

у последниве 9 години имам играно 3 утакмици (на голем терен) и кондицијата ми е блиску до нулата.

тактички сум многу зрел а и мотивираноста ми е на завидно ниво. а да, и фудбалската интелегенција е тука :)

Јузерот си го прави своето, не би требало да разочараш :D
Тука сме ние...

Абе ние еднаш неделно стално си играме, дали помеѓу форумџии или меѓу Ливерпулци, битно играме. Кажи ти кога ќе можеш па ќе ја наредиме :)

Абе ние еднаш неделно стално си играме, дали помеѓу форумџии или меѓу Ливерпулци, битно играме. Кажи ти кога ќе можеш па ќе ја наредиме :)

Штом договараме фудбал за незналици како тебе и Д_коп, за секој ќе договориме :D

:tapp::tapp:
Ако јас бев прв незналица, тогаш втор е Пеџа, трет е Скаузер, или обратно....

Сеедно, ти си прФ :D
"If you're first, you're the best...if you're second, you're nothing." :)[DOUBLEPOST=1399231448][/DOUBLEPOST]Утре ако мислат да играат со Џерард, Лукас и Ален во прв тим, поарно нека не излагаат воопшто. Пошто Палас ќе се брани со сите играчи. Ни треба Стариџ, а ако не е фит тој, подобро нека му се даде шанса на Аспас или Мозес од старт, место Лукас.

Последно уредено:
"If you're first, you're the best...if you're second, you're nothing." :)[DOUBLEPOST=1399231448][/DOUBLEPOST]Утре ако мислат да играат со Џерард, Лукас и Ален во прв тим, поарно нека не излагаат воопшто. Пошто Палас ќе се брани со сите играчи. Ни треба Стариџ, а ако не е фит тој, подобро нека му се даде шанса на Аспас или Мозес од старт, место Лукас.

За шо?? за да играме со 9 играчи во поле?? остај го таму нека си билда нека си крева тегови, после катастрофалните грешки со челзи не сакам да го видам на терен

Вечер не дека имам надеж за титула али најслатка победа би ми била оваа година ако го тепаме гнидана Пулис.

http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...x-Fergusons-lead-scrapping-Preston-loans.html

Пријател со Ферги,тактика на Мурињо.. како да поштуваш ваков човек.[DOUBLEPOST=1399297811][/DOUBLEPOST]Еј Коатес се вратил од повреда бе, вчера цел натпревар изиграл за Национал.Победиле:)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom