Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Kaj se, denes idam u boljnic, utre operacija. Ke gledam u soba, ke bidam so nasite do kraj, imaat telekabel. A vo nedela doagjam pa na rAce da odam ako treba!!! YNWAA
GAZIME

GUZIMEEE

si gi bruka.jpg

Ау многу лоша изјава. Со 3 реченици си ги избрука играчите што секој натпревар ги фали.Што ти стана бе Роџо пријатељу..

Не му требало ова, иако технички е во право за поголемиот дел.

Суарез е едини кој значајно отскокнува по квалитет од целиот тим, пандан на изјавата погоре за останатите играчи.

Ne be, daj ne kakajte, arno rece covekot.
Baska, sporedbata so QPR i Chelsea e idiotska vo najmala raka. Edno e so QPR da brkas gol za pobeda, drugoe da probas da dades gol na Chelsea koj se brani so deset igraci po greskata na kapitenot.
No, vo pravo e, nesto trebase da se smeni vo igarata, ama da imavme kvalitetni zameni. Koj? Aspas, se vide, podari gol. Drugite? Plus, imase Chelsea srekja niedna sto ne vleze, a i ne svirea fauli.
Engleski gimna sudii. So Atletiko svirea fauli i?? Tepase. A igrase pokilavo 0od nas.

Nasata igra e ubava i dava rezultati. Najmalku treba da se sporeduvaat Allen so Yaya Toure ili Flano so Kompany. Edino Suarez e poaren od Aguero.

Бравооо 0-1 само нака продолжа вака нака ги наполна 0-5 (или повеќе) и после голема еуфорија на Енфилд!!!

Издржете синови ајде!!!

Сепак , од минатите сезони да се искачиме и да се бориме за титула...
Не му замерувајте на Роџерс и играчите, онаа желба за секој гол, пожртвуваност...
Храбро играа цела сезона, то е то... уште има шанси, 2 бода разлика, ако изгуби Сити ама знам дека е многу тешко.. Како и да е храбри сме, че излезиме и од ова, многу не боли ама сме горди...

И во најтешките моменти... :place:

Последно уредено:
Ја нема да посочувам прсти кој што како бил крив, само ми е најкриво за сето тоа што се бореа цела сезона за да стигнат до кај што се сеа и еве... на претпоследно коло се паѓа у вода... :(

Znaete koga City ke zagubi od Vila ili WHU?

koga ja ke ja ebam Charlize Theron!!

ete togas!

Samo sme krivi
Е па имаш рок до недела да го сториш тоа[DOUBLEPOST=1399324398][/DOUBLEPOST]@Сладоледџија сега можиш од срце да им честиташ титула на Сити. Па можи ќе фати магијата :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom