фан клуб vs фан клуб (договарања за мал фудбал)

• Креатор на темата Креатор на темата Bonnie and Clyde
  • Време на започнување Време на започнување
Уште еден Рики:facepalm:
Јас сум подобар од Рики и само со палецот од ногата да играм :D
Абе види вака, не е се само во трчањето, има еден термин наречен фудбалска интелигенција ;)
И сега следат коментари од типот- Е да де, ти небаре ја имаш, ќе те видиме Сабота :)

Само да ви доловам, како @Scouser88 му се напиња на @RickyLFC9 кога спортуваат а овој вториов „импресионира“ цела утакмица :D

Да не праам спојлер алертс, вчера најголема дискусија беше враќањето назад и покривање во одбрана.

Мондо, Гарфилд, ДевиАнгел, Предатор, Горилаз, БорнБјанконеро, Маршалот... тие мислам не се од Скопје... од кај ги знам овие податоци...?

Ехехеееее :cool:

А ако се собирате, може да дојдам да ве гледам... но нема да играм, дека моментално мојата кондицијата е на рамниште со кондицијата на Мирко Вучиниќ :icon_lol:
Не сум од Скопје, али би играл пишав и во фан клубот. Само некако све голмани и тренери екипава бе, Буфон, Сторари, Рубињо, Конте, Алесио, Карера... Ја ќе морам да бидам све, од Бонучи до Љоренте... :D

Не сум од Скопје, али би играл пишав и во фан клубот. Само некако све голмани и тренери екипава бе, Буфон, Сторари, Рубињо, Конте, Алесио, Карера... Ја ќе морам да бидам све, од Бонучи до Љоренте... :D

Uste cekam da vidam koj ke izigrava Agnelli na tribini :D

Јас сум подобар од Рики и само со палецот од ногата да играм :D
Абе види вака, не е се само во трчањето, има еден термин наречен фудбалска интелигенција ;)
И сега следат коментари од типот- Е да де, ти небаре ја имаш, ќе те видиме Сабота :)

Еве ти клипче да ти објасни мајсторот што е најбитно у фудбалот:)

Со такознава фудбалска интелигенција немоеш да претрчаш никој:P:P

Еве ти клипче да ти објасни мајсторот што е најбитно у фудбалот:)

Со такознава фудбалска интелигенција немоеш да претрчаш никој:P:P

Не ми ни треба, секако назад играм :)

Ајде бе некој од Фан-клуб Баерн нека се појави на рецепција :D :D
Едниот им бил голман слушам, овие другите 3ца што им се ќе играле меѓу себе викторија прво, па кој е најарен ќе игра супер финале со тебе. :icon_lol:

Едниот им бил голман слушам, овие другите 3ца што им се ќе играле меѓу себе викторија прво, па кој е најарен ќе игра супер финале со тебе. :icon_lol:

Немора да играат, дајте им ја титулата уште сега :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom