Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Се сеќавам како овде у темата те убедував да одиш на финалето Ливерпул-Челзи. Јас сум најзаслужен што сте вака добри пријатели со Пеџа :pos:

Не си ме терал :D

Може некој да ми каже како е у Irish Pub? Сум бил али не сум глеал Ливерпул досеа таму. Мора да се најде место да се седи и не можеш да стоиш? И надвор или внатре кај се глеа? Цените како се отприлика? Повеќе info ако може :)
Одлично е, ако си од Скопје марш да одиш да гледаш. За Карлинг Купот мислам дека беше исполнет цел паб освен 2-3 маси кои беа зафатени од други, место имаше за сите. Во врска со цените знам само дека точено пиво беше 60 или 70денари.
Значи има место и ако се стои така? А надвор ќе се глеа или внатре?
Океј онда доаѓам :) Ќе идев и другпат али немав некое другарче шо навива за Ливерпул па нејќев сам да идам. Али сеа финале е па мора да се иде :)
Оставам последно мислење пред да излезам. Со Господ-Фаулер и Кралот-Кени напред, да го добиеме овој куп и кога ќе се вратам се надевам дека тука со вас ќе прославиме нов трофеј :)

YNWA !!!

Онака гледајќи ја темата доста фанови на Ливерпул имало тука на форумот. Штета што поголемиот број не се активни на темата.
--- надополнето: 8 февруари 2014 во 02:36 ---
Не си ме терал :D
Имам влијание бе колку толку :D

Доста е за денес,Рики уште не ми се појави а вече 100-тина страни пројдов..утре идеме даље.:)

Ќе се вратат фановите, заедно со успесите:vozbud::vozbud::vozbud:

Или не...:confused:
А, Скаузеру88? :D

Btw имаше тука на форумов еден член на кој скоро му пристигнал оригинален гостински дрес од Лукас. Ако може да знам кој беше тој член пошто у Irish помуабетив нешто со еден што го имаше истиот дрес, па да видам дали е тој :)
Инаку тој со Лукас дресот овде беше пеја или пејчич или како и да е ни сам тој не знај. Изгледа се работи за истиот. Како Макси/Пачеко што личел :pos:
Ајде поздрав и уште еднаш - на сите гомнојадци кои верувам ги има а ме мрзи да читам по форуми итн итн се да им ебам. Мочковци
Ај коа ќе дојде нека ми потврди дали е он. А се согласувам и за последниов твој дел :)
Тој сум...е сеа, кој си ти е прашањето :)
Дали ти текнува на еден дечко што го праша колку е висок, за да ти помогне да залепиш еден од банерите кај надворешното стакло од пабот? :)
Ми текнува....а се мислев повозрасен дека си :) Мило ми е.
17 години иам шо да праам, ќе пораснам :D Али ваљда големината на фановите на Ливерпул не се мери по возраст. Тоа го наведува филмот за Ливерпул "Will" ако не сте го глеале :)
беше ајриш така ? од која страна седеше од кај банерот или од другата кај излез / влез ? :D
мислам на банерот шо е штампан од МФКЛ .
Ај да не се мачиш многу, може преку сликата да кажеш кој си, таман има таква слика како шо објасни ;).
Прегледај го приврзокот 43047
Прегледај го приврзокот 43050

Едвај се глеам али тој сум. Само не сум толку ситен, него така е пошто оддалеку е сликано :D
Ја зголемив сликата да те видам тебе, глеам и мене ме фатиле на сликата...хахаха :))) ама ептен малку се глеам, јас се познав по црниот дрес.. :) хаха
Мислам дека моментот на сликање е 5 секунди пред нашето "упознавање", пошто глеаш го немаш стаено уште тој другиот банер а сепак те има на сликата :D
Да да, само којзнае што сум глеал...ваљда постави ова она..или може Правниче сум го барал со поглед, зошто беше тиква напраен пред утакмица уште :) хахаа

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Ќе ја заклучам темава, не заебавајте...доста е :D
:pos:
--- надополнето: 8 февруари 2014 во 02:43 ---
Темава е од Кени па наваму ,незнам кај Ходсон колку имало:)

Ејјјјјјј.....па ти не ја фати оваа од 2005та? :)

Ајде у кревет сите, утре ДЕРБИ Е !!!!!
Не можам... србинкава не ме остава...
--- надополнето: 8 февруари 2014 во 02:50 ---
Океј лажам... легна одамна.
Океј лажам....не ми пиша денес.
Океј лажам....не ми пиша последнава недела.
Океј лажам....не ми пиша воопшто.
Океј лажам....ја немам во пријатели.
Океј лажам....не ни постои :(

Малку му го изменив последното мислење на Рики, еве го подоле оргиналот, да не дојде до забуна :D

Не можам... србинкава не ме остава...
Океј лажам... легна одамна.

Последно уредено од модератор:
Малку му го изменив последното мислење на Рики, еве го подоле оргиналот, да не дојде до забуна :D
Само последните 2 се неточни :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom