Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ај да не се мачиш многу, може преку сликата да кажеш кој си, таман има таква слика како шо објасни ;).
574924_3362803501241_1003707554_32450801_725403157_n.jpg

Едвај се глеам али тој сум. Само не сум толку ситен, него така е пошто оддалеку е сликано :D
--- надополнето: 8 мај 2012 во 19:58 ---
Баш за овај филм ќе прашував дали некој можи да ми најди линк да го даунлодирам.....инаку при доделувањето на медалите Хенри не му пружил рака на Кени....после ова и не сум баш сигурен дали Кени и понатаму ќе биде менаџер на Ливерпул и вгодина....
Да ти пратам по ПП или да оставам линк тука? Не го знам протоколов на странава баш...

Инаку и ја не верувам дека ова е точно. Ако може некој да најде видео нека покаже, пошто од слика не пресудувам.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Се гледа веќе дека Стиви не може да издржи да игра конзекутивни натпревари. И него го стигнаа староста и повредите. Полека, полека мора да му се бара иден наследник летово... Кристијан Ериксен би бил мојот избор...

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Прегледај го приврзокот 43050

Едвај се глеам али тој сум. Само не сум толку ситен, него така е пошто оддалеку е сликано :D
--- надополнето: 8 мај 2012 во 19:58 ---

Да ти пратам по ПП или да оставам линк тука? Не го знам протоколов на странава баш...

Инаку и ја не верувам дека ова е точно. Ако може некој да најде видео нека покаже, пошто од слика не пресудувам.
Ја зголемив сликата да те видам тебе, глеам и мене ме фатиле на сликата...хахаха :))) ама ептен малку се глеам, јас се познав по црниот дрес.. :) хаха

Г

Гучи

Гостин
Ја зголемив сликата да те видам тебе, глеам и мене ме фатиле на сликата...хахаха :))) ама ептен малку се глеам, јас се познав по црниот дрес.. :) хаха
Значи ти си тоа детето напред :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Мислам дека моментот на сликање е 5 секунди пред нашето "упознавање", пошто глеаш го немаш стаено уште тој другиот банер а сепак те има на сликата :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Значи ти си тоа детето напред :D
Хаххахахаха....се збунив кога прочитав...си викам, што пишал Гучи...хахахха :))))
--- надополнето: 8 мај 2012 во 20:58 ---
Мислам дека моментот на сликање е 5 секунди пред нашето "упознавање", пошто глеаш го немаш стаено уште тој другиот банер а сепак те има на сликата :D
Да да, само којзнае што сум глеал...ваљда постави ова она..или може Правниче сум го барал со поглед, зошто беше тиква напраен пред утакмица уште :) хахаа

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Суарез, како тоа се прошета :cuc:
--- надополнето: 8 мај 2012 во 21:31 ---
Стрељо второ !!!
ИНАЧЕ
ЦЕПИ ЈА ПЛАСТИКАТА !!!!
--- надополнето: 8 мај 2012 во 21:41 ---
Oвие од Челси ко на лизгалиште да са , само паѓаа :D

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
и 10 да тепаа џабе е некна ја усраа коа требаше

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Само шантраа горе-доле, лево-десно овие од челшит. Бане комплекси ќе си лечи, а кога го видов Тери како го пушти Хендо да си помине, во моментот бев многу среќен што во клубот го имаме Џејми Карагер :) За МОТМ Керол или Суарез. Иако не дадоа гол сепак се гледаше дека они ја контролираат играта. Ех Керол вака да играше од почеток на сезона... Али ајде ете денеска сегде на теренот беше, па ако им збрца на Свонси едно голче у последното коло, мислам дека заслужено ќе си добие награда играч на месецот. Само обавезно да продолжи вака и наредната сезона. И мило ми е што конечно Шелви го постигна првиот погодок во Премиер Лигата (y)
--- надополнето: 8 мај 2012 во 23:11 ---
И да се надоврзам, мислам дека Макси се збогуваше со фановите на Ливерпул. Од следната сезона изгледа дека Стерлинг ќе го завземе неговото место, а за нови крила ќе правиме муабет понатака.

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.994
Поени од реакции
11.634
Честито победа, немаше потреба да играат фудбалерите на Ливерпул, нашите сами се победија. xD

S

Stivie G

Гостин
Таа година по втор пат реших да не гледам натпревар на Ливерпул и по втор пат победија, еднач со Блекбурн и сега со Челзи. Гледам гол првенец во ПЛ дадел Шелви а најдраго ми е за Хендо оти и он дадел гол. Натпреваро немаше никакво значене ама барем им го дигна морало на играчите.
А и да питам нешто оти не сам у тек:Шо сите фудбалери со децата се сликат, шо им е текнало?

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Таа година по втор пат реших да не гледам натпревар на Ливерпул и по втор пат победија, еднач со Блекбурн и сега со Челзи. Гледам гол првенец во ПЛ дадел Шелви а најдраго ми е за Хендо оти и он дадел гол. Натпреваро немаше никакво значене ама барем им го дигна морало на играчите.
А и да питам нешто оти не сам у тек:Шо сите фудбалери со децата се сликат, шо им е текнало?
Епа вака, тоа го праат играчите секоја сезона на последната утакмица на Енфилд што се игра. Затоа клубот ни е priceless, со фамилијата прават еден почесен круг посветен на навивачите. Такви ствари ретко се гледаат кај други клубови...

Kajgana Shop

На врв Bottom