Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Шо ве ебаам!!!!!!!!!!!! Идеме да газиме и да гузиме се по список.

А песнава онака, да се рече...

Инаку, се разабира:

Живели

1 недела немам отворено во фан клубов и пак го гледам истото:
- Роземберг ја бара Линда
- Дивајдерот со Ливерпулскиот патриотизам.
- Пеџа со ремет кон Рики за Србинката
- А Рики уште ја брка неа и никако да ја оствари целта (новиот Ајре). Мислам дека побрзо ќе се окозам јас, отколку Рики што ќе стане СрПски зет....

Момци знам дека цело време се караме за жениве (а треба нив да ги караме) и дека некогаш сум напорен со тоа што инсистирам све да е за мене, али да пуштам срце бидејќи сите тука ве сакам, оваа ви ја оставам вас, не е мој тип.

1277900_10152332389902573_1211452404_o.jpg

Сигурен сум дека е добра, видете како го држи... микрофонот.

Роџерс новиот Шенкли не заборавај:)
Види сега, нашите најдобри менаџери низ историјата почнуваат со буквата Б. Бил, Боб па еве Боговите ни го пратија и Брендан :D. Ајде може и Бенитез ама кај него е преземето, значи далеку далеку е од светото тројство :D

11815xt.jpg

прошлата година ни требаа 9 утакмици за 7 бода, оваа само 3 утакмици

суарез играч на натпреварот официјално

ова е стариот ливерпул!

Поштувам:)
--- надополнето: 8 февруари 2014 во 01:56 ---
Стварно неможе на ред да дојде човек од него.... :))) хахахаха!! Како и да е...нека ни е со среќа ИГРАЧИШТЕВО....презадоволен сум....млад, недоволно искусен...ама мислам дека ќе биде за година дена незаменлива алка...!!!

Нешто слично како Илори за година дена:P

Иначе муабетов ти е за Коатес кога дојде:D

Јако е ова со мислења од пред 2-3 години.
Знам дека откога сум на форумот немам напишано лошо мислење за Хендо, за другите колку толку имам пишано. А и Кутињо ќе го заборавев ама кај него ми пречеше шо ја зема 10-та бидејќи ја планирав за Ериксен :D

Брат, кој Илори, за Коатес имав очекување поголемо од она кога Агер и Шкртел потпишаа за Ливерпул, не се заебавај. Крајно ме разочара.

Позиционирање и тајминг одличен...али брзина:facepalm:
Плус, повреди го зајадоа и отиде, толку е....реално, нема што да се бара.

Јас незнам што треба да се случи за да бидеш задоволен...ако ОВОЈ трансфер период не те исполни!!!! да се симне исус со 12 апостоли (или колку и да се) да играат....може тоа ќе те израдува...!!!!

П.С. АРСЕНАЛ се засилил.....не ме заебавај!!! Како тоа се засили Арсенал...со кои "играчи"? Не е само да купиш, барем ние тоа треба да го знаеме од времето на Бенитез!!
--- надополнето: Sep 1, 2011 10:07 AM ---

Од амерички газди можеш да очекуваш само да се гледа на пари, тоа е јасно како ден...и тој што сеуште мисли дека тука е ФСГ ради љубов према фудбалот и ЛФЦ гадно се заебал, ама гадно. Е сеа....дека ќе продаваат, ќе продаваат....дека ќе купуваат...и тоа ќе праат....дека ќе идат на титули...тоа е СИГУРНО....не ради кредибилитет.....ради пари и само пари!!!

Болд 1 - На права патека си бил:D

Болд 2 - Сигурен си ?:P

Сите очекувавме многу од Коатес. Беше прогласен за најдобар дефанзивец на Копа Америка таа година а беше само 20 години. Голема штета.

Во дискусијава јас ќе се ставам на местото на Суперстарпица.
Не можете со ваков тим да го отпишувате Ливерпул, има тим којшто во секое време е покриен на секоја позиција. Волку компактен тим одамна немал Ливерпул. Совршен баланс на младост и искуство. јас лично никогаш не би сакал Ливерпул да имаат тим ко Сити, нема шмек едноставно.
И едноставно сите кои го отпишуваат Ливерпул за титула премногу го потценуваат кени Далглиш, невиден мотиватор.
Иако јас реално очекувам Ливерпул да ја загуби титулата но до крај да е во игра оваа сезона, а за посериозен тест тек наредната година кога работата на Далглиш ќе добие на континуитет. Победници не с ствараат преку ноќ, но ако некој го може тоа во Ливерпул тоа е Кени Далглиш. ФАКТ!!!!!

Тоа е тоа :)

Сериозно не знам што не е во ред со вториот болд...само прочитај ми го целиот пасус. Единствено што сум згрешил е тоа дека ќе продаваат. Не го продадоа Суарез.

Така да, грешно си болдирал :D

Мераци се постовиве на Пеџа :D

Али и ја верував у Коатес многу :(

Иначе по мислењата до кај што стигнав Суперстар бил голем фан на Адам :) Ќе проверам дали нешто се сменило на тоа поле во наредните страни:cautious:
--- надополнето: 8 февруари 2014 во 02:07 ---
Сериозно не знам што не е во ред со вториот болд...само прочитај ми го целиот пасус. Единствено што сум згрешил е тоа дека ќе продаваат. Не го продадоа Суарез.

Така да, грешно си болдирал :D

Па нит купуваат нешто специјално нит атакуваат на титули.Онака живуркаат и ги вртат парите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom