Ај и јас да напишам нешто да не останам покусо.
И однапред се извинувам на печатните грешки шо ќе ги напраам.
Денеска бех ногу ногу нервозен, знајаах дека нешто такво ќе се случе, не бех уопште спокоен. Ама шо биде биде, не може ништо да врнеме. Ај да искоментирам за утакмицата нешто.
60 минути без никаква шанса, освен еден шут од Белами, значи мизерија.
Реина е голема катостофа таа сезона, секој шут одма гол е. Треба да му се донесе поконкуренетен голман, не оде тва така. Моја желба Иго Лори(Лион) или Мартин Стекелнберг(Рома).
Енрике-од коа одминува сезоонта се полош и полош е. Барем тка на мене ми делува. Значи ко ќе ми текне на Аурелио од сезоната 2008-09 и пред него Рисе ми се плаче. Разликата е огромна. Значи треба конкурент и за Енрике.
Шкртел и Агер нема потреба да се трошат зборови. Штета шо другите не се на нимно ниво.
Џонсон-солиден како и обично иако се случува да напраа по некој кикс одвреме навреме.
Спиринг-денес ме разочара нацело, дефинитивно не заслужува прв состав ни под ниедна причина. Нека грее клупа, толку моу е капацитето.
Џерард-за жал и он не е у врвна форма ама зтва секој пат го дава својо максимум. Неможам да дадам лош коментар за него.
Хендерсон-нај ми е криво за него и тва шо игра крило. Значи мора да игра у средината, се гледа дека крило не му оде, нема шо повеќе да се форсира. За мене он е следнио Џерард па кој шо сака нека каже.
Даунинг-променлив како времето, зависи кога како. Денес 60 минути жив го немаше а после има 100 центар шута.
Белами-От кога се повреди за жал не ги покажува изданијата кои пред тва ги имаше. Сепак би го ставил на 3 место за таа сезона послеАгер и Шкртел.
Суарез-себичноста која ја поседува се намалува од натпревар во натпревар шо е доста позотивна работа.
Керол-најпозитивно изненадување за мене. Најискрено никојпат не очекуваах дека толку ќе зависеме од него.
За Кени останувам на истиот став. Не сакам да си замине бидејки не е крив шо другите се изнапромашија цела сезона. Не дека е совршен ама далеко од тва дека е највиновен за целата ситуација.
И најсмешно вајвечер ми беше тва шо фанови на Челзи сами почнаа да си викат пластичен клуб

.
И за крај СЛЕДНАТА ГОДИНА Е НАША, НЕ МУ ЈА МИСЛЕТЕ ТОЛКУ

.