Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
Не се гледа добро од гредата ама јас на пример мислам дека е. Види долу линијата и топката.
Нема врска.....ама како можеше нив со Спарс да им признаат?! Ама џабе е сега се пред се сами сме си криви
П.С земи во предвид дека ова е само една слика од еден агол. Допрва ќе има други слики и агли снимки итн итн. Али џабе е сега тоа
Добро тука си во право за све што кажа.. Секој си има свое мислење и тука е за да го искаже.. Ќе ги видиме и другите слики што ќе излезат.. Мада џабе ќе биде коа трофејот е веќе кај Челзи. А за судиски грешки непризнаени голови оваа сеозна ги има премногу..

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
'Беш му матер, џабе сеа и снимки и слики, тоа е што е...

Браво за Керол, го сметам за стрелец на два погодоци.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Сега ќе биде интересно што ќе се случува летово и што ќе одлучат газдите. Едно знаеме а тоа е дека што и да се деси, следната сезона Керол ќе ни биде главен напаѓач.

Btw имаше тука на форумов еден член на кој скоро му пристигнал оригинален гостински дрес од Лукас. Ако може да знам кој беше тој член пошто у Irish помуабетив нешто со еден што го имаше истиот дрес, па да видам дали е тој :)

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Дечки треба да бидиме реални. Не заслуживме да победиме, кај бевме во првите 65 минути? Па ни една единствена шанса не направивме, ни една единствена акција не направивме до тогаш можевме да губиме 4,5-0 е од кога го дадовме голот почнавме да играме ама касно беше....а во врска со голот од Керол се повеќе и повеќе убеден сум оти не ја помина со цел обем топката гол-линијата, сепак дури и да беше гол судијата на голема жалост нема можност на успорена снимка и не го обвинувам судијата туку се надевам оти ќе се воведе конечно таа проклета гол-технологија...Сезонава ни беше осудена на пропаст така да вгодина одиме со нови сили, па можеби и со менаџерска промена, иако убеден сум ако самиот Кени не си даде оставка газдите нема да му дадат оставка

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Грешката на натпреварот беше што Керол не беше стартер. Ко изгубени бевме во нападот додека тој не влезе. Сега никој не смее ништо против него да каже, обавезен редовен стартер во наредната сезона.

Г

Гучи

Гостин
Со 60 минути спиење на терен не се освојува титула!

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
После војната секој е генерал но факт е оти Кени тргна премногу кукавички, не мораше да игра Керол стартер но барем да се потрудеше со поофанзивна игра да направи нешто а вака примивме гол во првите 10 минути и цела концепција не наруши.....Дури и јас кој бев еден од најголемите поддржувачи на Кени пополека ја губам довербата во него.....

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Мене баш ми се свиѓаше почетниот состав, но не очекував невидлив да биде нашиот напад 60 минути...добро поставени беа Челзи, успеаа да дадат гол и им се наместија коцките. Стварно не очекував дека Керол ќе биде алката што недостасува во нападот. :)

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Кени ајде аут брате !!!
Керол МОТМ , ОД КОЈ ВЛЕЗЕ ПОЧНАА ДА ИГРАА
Гол непризнат !!!
И да , ТРЕБАШЕ ЌОТЕК НА ТОЈ КАРШИА АЈРИШ ДА МУ СЕ ЛУПНЕ !!! :)
--- надополнето: 5 мај 2012 во 21:54 ---
Кени ајде аут брате !!!
Керол МОТМ , ОД КОЈ ВЛЕЗЕ ПОЧНАА ДА ИГРАА
Гол непризнат !!!
И да , ТРЕБАШЕ ЌОТЕК НА ТОЈ КАРШИА АЈРИШ ДА МУ СЕ ЛУПНЕ !!! :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.721
Поени од реакции
11.996
Сега малку ќе проговорам за ситуацијата или можеби алкохолот ќе проговори од мене.....
Кени абе се се али човеков секогаш носи погрешни одлуки па дури да ги исправи поминува цела вечност. Сакал си одел сакал не искрено мене ме заболе ама сакам да видам нешто наредната сезона. Сакам да видам еден клуб кој ќе игра со мадиња и срце, со тактика тим кој знае што сака .....оноој тим од Истанбул беше послаб од овој ама имаше милион мадиња и огромно срце.
Гасдите си се ок дечки баш се ок. Само пак нека дадат мани мани и да видиме што и како
Голманите - Реина ако продолжи вака нека си еби матер некаде. Дони да брани почесто а исто и Џонс. Да настани една поделба кој ќе брани ПЛ, ЕЛ карлинг и ФА. а ако на некој нему оди одма смена
Глен е сосема ок, али Кели е стопер. Флано уште голобрадо момче
Енрике - би му ја ебел жената на овој со огромно задоволство али ајде почна добро во сезоната па си еба матер да му ебам и мајката патем. Можи ќе се среди барем за дефанзива пошто за офанзива е неспособен како нашиве политичари и нив да им ги ебам жените. Робинсон нека добива шанса нека се делка
Кара замена, Коатес исто Шкртел и Агер ајде ќе заборавиме од денес мада за ова се знае што би им праел
Лукас -дечково вреди злато злато злато. Знајте шо е злато? Злато!!! Спиринг - у трет тим одма и од таму да не мрда. Сакам нов деструктивец за замена на Леива
Стиви - (y)
Адам - нека ја врати почетната форма инаку КЛУПААААА
Хендо - детето не е криво што беше купено за замена па изигра цела ебана сезона
Шелви позајмица
Даунинг нека седи
Макси куферите
Кајт да седи обавезно
Суарез (y) освен шо е себичен и непрецизен
Белами - дајте ми слика од жена му ми се прави меракот да ја опнам
Керол - :cuc::cuc::cuc: наредна сезона сакам да игра стартер на СЕКОЈА ЕБАНА УТАКМИЦА!!! На секоја ебана утакмица!!! Кој и да е менаџер ако не го стори тоа ќе одам и ќе му ја ебам жената. Абе се ќе му ебам не само жената
Тоа е тоа накраткко за играчите
Сакам 2-3 КЛАСА засилувања и менаџеров да се свести или да си оди
Многу долго пишев ова постов пошто ги исправав печатните грешки....аклохол јбг
на тие шо јадат гомна за Ливерпул се по список. Абе се женско по список. Им ебам тоа неписмените
И за крај

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Сега малку ќе проговорам за ситуацијата или можеби алкохолот ќе проговори од мене.....
Кени абе се се али човеков секогаш носи погрешни одлуки па дури да ги исправи поминува цела вечност. Сакал си одел сакал не искрено мене ме заболе ама сакам да видам нешто наредната сезона. Сакам да видам еден клуб кој ќе игра со мадиња и срце, со тактика тим кој знае што сака .....оноој тим од Истанбул беше послаб од овој ама имаше милион мадиња и огромно срце.
Гасдите си се ок дечки баш се ок. Само пак нека дадат мани мани и да видиме што и како
Голманите - Реина ако продолжи вака нека си еби матер некаде. Дони да брани почесто а исто и Џонс. Да настани една поделба кој ќе брани ПЛ, ЕЛ карлинг и ФА. а ако на некој нему оди одма смена
Глен е сосема ок, али Кели е стопер. Флано уште голобрадо момче
Енрике - би му ја ебел жената на овој со огромно задоволство али ајде почна добро во сезоната па си еба матер да му ебам и мајката патем. Можи ќе се среди барем за дефанзива пошто за офанзива е неспособен како нашиве политичари и нив да им ги ебам жените. Робинсон нека добива шанса нека се делка
Кара замена, Коатес исто Шкртел и Агер ајде ќе заборавиме од денес мада за ова се знае што би им праел
Лукас -дечково вреди злато злато злато. Знајте шо е злато? Злато!!! Спиринг - у трет тим одма и од таму да не мрда. Сакам нов деструктивец за замена на Леива
Стиви - (y)
Адам - нека ја врати почетната форма инаку КЛУПААААА
Хендо - детето не е криво што беше купено за замена па изигра цела ебана сезона
Шелви позајмица
Даунинг нека седи
Макси куферите
Кајт да седи обавезно
Суарез (y) освен шо е себичен и непрецизен
Белами - дајте ми слика од жена му ми се прави меракот да ја опнам
Керол - :cuc::cuc::cuc: наредна сезона сакам да игра стартер на СЕКОЈА ЕБАНА УТАКМИЦА!!! На секоја ебана утакмица!!! Кој и да е менаџер ако не го стори тоа ќе одам и ќе му ја ебам жената. Абе се ќе му ебам не само жената
Тоа е тоа накраткко за играчите
Сакам 2-3 КЛАСА засилувања и менаџеров да се свести или да си оди
Многу долго пишев ова постов пошто ги исправав печатните грешки....аклохол јбг
на тие шо јадат гомна за Ливерпул се по список. Абе се женско по список. Им ебам тоа неписмените
И за крај

Би им ги ебел жените? :ROFLMAO:

Инаку за све ова се слагам со тебе, освен за Кајт, мислам дека и он е време да си оди, Иако е голем играч и икона во Ливерпул, сепак мислам дека годините го стигнаа :(

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.721
Поени од реакции
11.996
Би им ги ебел жените? :ROFLMAO:

Инаку за све ова се слагам со тебе, освен за Кајт, мислам дека и он е време да си оди, Иако е голем играч и икона во Ливерпул, сепак мислам дека годините го стигнаа :(
Ебел е балг збор. Ама ајде цела сезона не вадеа па се надевам ќе се средат
Инаку тој со Лукас дресот овде беше пеја или пејчич или како и да е ни сам тој не знај. Изгледа се работи за истиот. Како Макси/Пачеко што личел :pos:
Ајде поздрав и уште еднаш - на сите гомнојадци кои верувам ги има а ме мрзи да читам по форуми итн итн се да им ебам. Мочковци

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ебел е балг збор. Ама ајде цела сезона не вадеа па се надевам ќе се средат
Инаку тој со Лукас дресот овде беше пеја или пејчич или како и да е ни сам тој не знај. Изгледа се работи за истиот. Како Макси/Пачеко што личел :pos:
Ајде поздрав и уште еднаш - на сите гомнојадци кои верувам ги има а ме мрзи да читам по форуми итн итн се да им ебам. Мочковци
Ај коа ќе дојде нека ми потврди дали е он. А се согласувам и за последниов твој дел :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ај коа ќе дојде нека ми потврди дали е он. А се согласувам и за последниов твој дел :)
Тој сум...е сеа, кој си ти е прашањето :)
--- надополнето: 6 мај 2012 во 00:50 ---
За утакмицава, крајно разочаран....дури сеа влагам дома, не можев да се приберам од што бев нервозен...наапан максимално и исфрустриран од пристапот на СИТЕ играчи во првите60тина минути....Џерард и Хендерссон ќе ги искритикувам најмногу зошто тие требаа да ја задржат топката...а нив нигде ги немаше....другите исто беа чисти дупки. Керол се испостави моето дека е ЅВЕРКА....!!!

П.С. Не признаениот гол е ЧИСТА БРУКА И СРАМ...ама тоа е што е, трофеот иде кај Челзи...ние од Ајриш играчите си ги испративме со песна, како што им доликува на најдобрите навивачи и фанови во светот, си го облеивме нашиот образ...е сеа, тоа што играчите си го зацрнија нивниот, они сами нека му ја мислат.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Не се изнервирав......очекував вакво нешто....
Дури и на татко ми кој навива за челзи му кажав дека ке бидеме мизерни ко волвс.

Кени треба добро да размисли....дали неговото присутство е позитива за него или позитива за клубот.

Kajgana Shop

На врв Bottom