Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Иначе по мислењата до кај што стигнав Суперстар бил голем фан на Адам :) Ќе проверам дали нешто се сменило на тоа поле во наредните страни:cautious:
Пушти нешто од мене, сакам да видам колку сум созреал :)

Иначе по мислењата до кај што стигнав Суперстар бил голем фан на Адам :) Ќе проверам дали нешто се сменило на тоа поле во наредните страни:cautious:
--- надополнето: 8 февруари 2014 во 02:07 ---

Па нит купуваат нешто специјално нит атакуваат на титули.Онака живуркаат и ги вртат парите.

Како не атакуваат на титули, лани бевме 7ми, пред тоа 8ми...сега сме четврти.

Само јасно ми е, убаво ти вика Игор, ти навиваш да не влеземе во ЛШ :D

Како не атакуваат на титули, лани бевме 7ми, пред тоа 8ми...сега сме четврти.

Само јасно ми е, убаво ти вика Игор, ти навиваш да не влеземе во ЛШ :D

Само муабети ми вадите али утре презентацијата не ви бега:D

Се сеќавам како овде у темата те убедував да одиш на финалето Ливерпул-Челзи. Јас сум најзаслужен што сте вака добри пријатели со Пеџа :pos:

Ти си најзаслужен што ми се залепи копиљов и ми го дрви по цели денови, што на форум, што на фб....уште на телефон да почне да ми се јавува:facepalm:

Да се разбереме, ни во сон, ни со пиштол на глава што би се рекло нема да кажам дека го мразам Кени....ни приближно до тоа. Едноставно, во погрешно време, со погрешен план, да кажам проект, како што ти љубиш да истакнеш.

Значи не го мразам...нит сум го мразел, нит ќе го мразам.
Тоа што сјеба пари за џабе, сјеба...нема муабет :)

Ти си најзаслужен што ми се залепи копиљов и ми го дрви по цели денови, што на форум, што на фб....уште на телефон да почне да ми се јавува:facepalm:
Мињоле е крив.

Иако не ја глеав утакмицата (само хајлајти) кога го видов резултатот очекував вакво нешто на форумот!

Ае сеа ставите прстот на глава а ако не бива така акните ја од ѕид троа 4 пати.

Во 4 утакмици иаме посед на топка нешто на 60% и со нешто над 15 шута на гол.
Во првиот пораз во првенството и тоа со екипа која 90 мин имаше автобус пред голот вие почнавте да скакате сме изгубиле место во Лига шампиони?????????????:pos:

Алооооо 4 коло...... прв пораз....... просек на посед на топка над 60%...... просек на удари кон голот над 15?

Дебре да ја ебам па Хоџсон коа беше тука бевте поголеми оптимисти, некој дури и го величаше и Хоџсон со таквата игра каде на утакмица имавме просек од 5 удари кон голот?

Мислам дајте бе луѓе, дајте не затегајте. Оваа година ја ви гарантирам дека борбата за титула ке се води помегу МанЈун и Ливерпул...... ако не биде така еве ја даам збор дека на крај на сезона дека ке се сликам со дрес на Ман Јун и го бришам акаунтот тука ...... може?....

А сеа вратите едно 5-6 страни назад и погледнете си ги постовите од предходната утакмица коа свршувавте па да се видите која разлика сте ..... Небо и Земја..... разлика во коментарите и мислењата за оваа екипа.

Истите постови верувам ке ги видам и на наредната утакмица со Тотенхем..... е тогаш ја нема да се радувам туку ке си го трошам времето со денешниве ваши трагикомедични постови!

ПС. И да замалку ке заборавев...... Го мразам Кени?:pos:......ц ц ц до кое дереџе спаднавме!

Брат, не ти иде со кладби тебе:D

Али поштувам како од душа си го бранел Кени. Штета на форумов што не сум бил присутен од поодамна:)

Демек не ти годи тоа :icon_lol:
A ти се сеќаваш у Ајриш кога ти го земав местото и мораше настрана да седиш а не на "главната" маса? :D

Демек не ти годи тоа :icon_lol:
A ти се сеќаваш у Ајриш кога ти го земав местото и мораше настрана да седиш а не на "главната" маса? :D

Не ми текнува али никогаш не сум пател од комплекс да седам на „главна“ маса :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom