Сега малку ќе проговорам за ситуацијата или можеби алкохолот ќе проговори од мене.....
Кени абе се се али човеков секогаш носи погрешни одлуки па дури да ги исправи поминува цела вечност. Сакал си одел сакал не искрено мене ме заболе ама сакам да видам нешто наредната сезона. Сакам да видам еден клуб кој ќе игра со мадиња и срце, со тактика тим кој знае што сака .....оноој тим од Истанбул беше послаб од овој ама имаше милион мадиња и огромно срце.
Гасдите си се ок дечки баш се ок. Само пак нека дадат мани мани и да видиме што и како
Голманите - Реина ако продолжи вака нека си еби матер некаде. Дони да брани почесто а исто и Џонс. Да настани една поделба кој ќе брани ПЛ, ЕЛ карлинг и ФА. а ако на некој нему оди одма смена
Глен е сосема ок, али Кели е стопер. Флано уште голобрадо момче
Енрике - би му ја ебел жената на овој со огромно задоволство али ајде почна добро во сезоната па си еба матер да му ебам и мајката патем. Можи ќе се среди барем за дефанзива пошто за офанзива е неспособен како нашиве политичари и нив да им ги ебам жените. Робинсон нека добива шанса нека се делка
Кара замена, Коатес исто Шкртел и Агер ајде ќе заборавиме од денес
мада за ова се знае што би им праел
Лукас -дечково вреди злато злато злато. Знајте шо е злато? Злато!!! Спиринг - у трет тим одма и од таму да не мрда. Сакам нов деструктивец за замена на Леива
Стиви -
Адам - нека ја врати почетната форма инаку КЛУПААААА
Хендо - детето не е криво што беше купено за замена па изигра цела ебана сезона
Шелви позајмица
Даунинг нека седи
Макси куферите
Кајт да седи обавезно
Суарез
освен шо е себичен и непрецизен
Белами - дајте ми слика од жена му ми се прави меракот да ја опнам
Керол -
наредна сезона сакам да игра стартер на СЕКОЈА ЕБАНА УТАКМИЦА!!! На секоја ебана утакмица!!! Кој и да е менаџер ако не го стори тоа ќе одам и ќе му ја ебам жената. Абе се ќе му ебам не само жената
Тоа е тоа накраткко за играчите
Сакам 2-3 КЛАСА засилувања и менаџеров да се свести или да си оди
Многу долго пишев ова постов пошто ги исправав печатните грешки....аклохол јбг
на тие шо јадат гомна за Ливерпул се по список. Абе се женско по список. Им ебам тоа неписмените
И за крај