Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
He wanted to be a Legend,but he will only be a Hero!!!Francesc Fabregas 4

Тоа е тоа, фала за се, чао пријатно.....Буљаш.....

Еве едно мое видување за ситуацијава околу Фабрегас.

Мислам дека нема нешто полошо од еден од омилените играчи да ти отиде во Барселона. Мислам, ми беше омилен до пред некое време, сега има третман како и сите останати цигани, нема да лажам, криво ми е поради неговиот трансфер во Барселона. Вака, отиде од клубот кога на Барселона им беше најтешко, тоа лето кога Барса беше шеста и требаше да игра во Куп УЕФА, а Арсенал тогаш беше мега-клуб. И сам веројатно си мислеше таа сезона "уф каков потег направив" кога Арсенал беше најдобриот тим во светот, во таа сезона на "The Invincibles", кога ја завршија сезоната без пораз но набрзо и сам виде каква грешка направи. Прво се врткаше околу Реал, и до ден денес се сеќавам на онаа негова изјава "Реал е голем клуб, кој не би сакал да игра таму ?" А потоа обиди да се привлечи внимание од Пеп и Лапортаа да не заборавиме дека го бакнуваше и амблемот на Арсенал. Сега кога сево ова ќе го резимираме, драго ми е што еден таков (не) човек не игра во Реал, имавме веќе еден таков (Робињо), и искрено се надевам дека во Реал ќе нема веќе такви играчи.

Фабрегас сега ? Мислам дека набрзо ќе свати што направи кога ќе почне да им ја грее клупата на Чави и Иниеста, а верувам дека и нешто ќе се поремети во концепцијата на Барселона по неговото доаѓање, па за неколку години кога ќе си замине од тимот ќе го говори истото она што го зборуваше и Ибрахимович за Пеп кога си замина. :D Можеби јас зборувам глупости и можеби тоа нема да биде така ако се знае дека добија еден играч со огромни квалитети а покрај тоа и репрезентативец на Шпанија, додека ние ги купуваме Кедира и Сахин.. И да, замалку ќе заборавев, 90 000 луѓе кои до пред некое време пред пола година при неговото испаѓање од теренот го исвиркуваа, сега ќе го дочекаат со аплаузи.

п.с нејќев да го пишувам постов во фан-клуб Барселона, па мислам дека тука би му било најидеалното место..

Ај баш да видиме кога ќе излезе ан официјалнава страна за Цеск......Не ги разбирам само изјавиве на Венгер озбилно, не знам зошто не е искрен вече ако си оди......

Единствено нешто во трансверот на фабрегас што не ме бендиса е малата пара 30м само за него... а еден хендерсон да ти вреде 20м, керол 37, пасторе 43... :#

Единствено нешто во трансверот на фабрегас што не ме бендиса е малата пара 30м само за него... а еден хендерсон да ти вреде 20м, керол 37, пасторе 43... :#
само за толку ли ви го земаа?
ајдеее, значи минатата сезона за тие пари што не го даде венгер, сеа пак за толку го продаде :D
а у евра 30 милиона нели?

И да, замалку ќе заборавев, 90 000 000 луѓе кои до пред некое време пред пола година при неговото испаѓање од теренот го исвиркуваа, сега ќе го дочекаат со аплаузи.

п.с нејќев да го пишувам постов во фан-клуб Барселона, па мислам дека тука би му било најидеалното место..

Да не ти се многу :D

Иначе мора да најдете некоја досстојна замена за Фабрегас,мада мислам дека по 2-3 години Вилшер ќе биде главен играч во Арсенал ама дотогаш ќе ви треба некој искусен.

Денес Ебуе изјавил дека најкасно со вторник ќе замине од клубот :/ :(

Бев нешто отсутен подолго време и еве ме пак..Гледам дека само продаваме а ништо не купуваме,Фабрегас веке си отиде(конечно),Ебуе најверојатно си оди,ситуацијата со Насри воопшто не ми е јасна,а Венгер си тера по свое не сака никој да донесе,со овој состав без овие тројца ке се бориме за седмо место..

големината на еден клуб се познава по ситуациите во кои потпаѓа и како излегува од дадените. значи цесц е нов играч на барца - ок со среќа да ти е таму. насри - се продадовте за пари море еј !!

е сега доаѓаме до ситуација каде ќе видеме колку е голем клубов и како би се снашле во ситуации ко оваа

имаме играчи кои треба д заменат некоја филозофија - читкав на ЕПЛ ни предвидуваат 10 то бла бла - не би рекол ќе излеземе посилни од ова т.е ќе го збуниме противникот ( се надевам без себеси ) оваа епизода гледана ми е ко си заминуваше легенда / легенди од тимов .

значи ако оди насри само плс барај го мика .

форза Арсенал !!!

Одлично !! Пола тим си замина, пола тим е во аут... Лига Европа или Интертото хере ви кам.. :)

Не заборавајте кога не потценувале секогаш све изненадувале .....

Нема да ми недостига Фабрегас можеме и без него ке постои АРСЕНАЛ :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom