Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Извинете што ви упаѓам во вашиов фан клуб,само сакам да ви кажам тоа педерчето Фабрегас што вие го направивте вистински фудбалер нека си оди што побргу.Такви играчи што забораваат нека си одат што побрзо!

Ајде бе, Арон will fill his boots :)),Алекс на Насри и пак ќе се бориме за титули. :D

Ми текнува дека кога замина Анри,сите мислеа дека Арсенал ќе биде ептен слаб и дека нема ништо да направи.А тогаш памтам дека по неговото заминување Арсенал беше многу појак, и Арсенал не беше ни блиску толку слаб колку што сите очекуваа.
А тој Анри беше многу подобар играч од овој Фабрегас и тој Анри многу повеќе значеше во играта на Арсенал од Фабрегас.
Нема да ви фали,сигурен сум.Само да се најде некој друг поискусен играч на негова позиција и да се зачува Насри,друго не ви треба.

http://www.fanatix.com/news/arsenal-plot-30m-double-centre-back-coup-504/
ако се остварат овие трансфери немаме гајле ехтра ке бидеме тим за титулИ ке имаме само не ми штима што го бара оклѕ јагиелка кехил мислам би бил подобар на негово место

Брејкинг њуз : Трансферот на Цеск се одложува.Барселона сака Цеск да оди во Бродвеј преку викендот да се уверат дека ќе успее да се вклопи во тимот и нивната филозофија.

Пред Њукасал ништо нема да се деси во поглед на трансферите... Утре, ако не знаете, почнува ПЛ и утре Арсенал ќе наплаќа долгови...

Арсенал утре оди на победа, против Њукасал, Јунајтед, Вулвс, Тотенхем, Норвич, Челзи, Сити, Вила... Арсенал оди на победа против секој и секого, каде и да сме биле, и Арсенал ќе успее да преживее и покрај ова.. Арсенал е еден, како Фабрегас ќе дојдат уште многу и уште многу ќе си отидат..

Нема да дојди никој како Анри, Беркамп, Адамс, Симан и сл.... Овие се вистинските легенди на клубот, Вистинските имиња кои ќе останат запишани во историјата, не како број, туку како играчи кои успеале да станат она за кое што денес пишиме и се двоумиме...ЛЕГЕНДИ !

Францес Фабрегас, со среќа понатаму во кариерата, ти посакувам успех, трофеи, голови и асистенции, искрено ! Но, кога ќе се вратиш на Емирати, јас ќе ти свиркам, барем пред мојот ТВ... Кога Анри се врати тука, тој не беше свиркан ! Се запрашуваш зошто ? Анри е Легенда !!

Поздрав од мене
--- надополнето: Aug 12, 2011 7:00 PM ---
Eдит: нешто добро http://www.arsenal.com/news/news-archive/team-news-walcott-back-in-the-squad

Ке ви се замешам во фан клубов да ве прашам пошто сум љубопитен навистина.

Последен пат што се секавам Арсенал да потрошил пари за играч беше за Аршавин. Инаку сите овие играчи што ги имате се некои деца одкриени и направени играчи од Венгеров (што пак фино е се тоа), за мали пари.

Прашањето ми е - зар нема Арсенал пари да направи некој трансфер и да купи некој поскап играч?

Ке ви се замешам во фан клубов да ве прашам пошто сум љубопитен навистина.

Последен пат што се секавам Арсенал да потрошил пари за играч беше за Аршавин. Инаку сите овие играчи што ги имате се некои деца одкриени и направени играчи од Венгеров (што пак фино е се тоа), за мали пари.

Прашањето ми е - зар нема Арсенал пари да направи некој трансфер и да купи некој поскап играч?
Грешка си.
Последен пат Арсенал потрошил пари за последното засилување,тоа е Алекс кој не чинеше околку 12 милиони фунти(можност да се качи до 15 ).
Арсенал го купи и Жервињо со пари бе,не се компири.Истото го направи и лани со Скилачи,со Косиелни.

Арсенал пари за мега трансфери нема,ако сакаше тоа да го прашаш.
--- надополнето: Aug 12, 2011 7:17 PM ---
Arsenal agree deal to sign Joel Campbell

da podnesem bol i na nogama izdrzim,sve bi ponovo samo tebe da zadrzim...:cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom