Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.arsenal.com/news/news-archive/team-news-van-persie-vermaelen-gibbs-fit

.............Шчезни.............
Сања Џуру Вермален Гибс
...........Сонг Ремзи..............
............Росицки...................
..Жервињо ..........Аршавин
............Ван Перси...............

мислам дека овој ке биде составот

За галас ајде може да се сложам ,ама за ова болдираново колку само не треба да ти биде криво не си свесен , (уствари како може да ти биде криво за гомно од човек , кое го продаде својот омилен тим како што и самиот истакнуваше за 5000 ебани фунти повеќе неделно)
Втора работа воопшто не се сложувам со мислењето дека арсенал бил просечен тим кој венгер го направил голем затоа што во последниве 15 години арсенал е постојано во топ 4 што за мене е одлика на голем тим(иако мора да се сложам дека огромна улога има во тоа Венгер , за кого до пред 3 години имав незаменливо мислење дека е најдобриот менаџер на светот , меѓутоа во последниве неколку години незнам на што дроги е и ужасно ме нервира со неговата пасивност на трансфер пазарот и со изјавите од типот дека секогаш на арсенал судиите му се криви или повредените играчи во неможноста да се освои еден ебан трофеј 6 години и мизерните порази од екипи како бирмингем во финале.Треба да свати дека умре времето во кое арсенал доминираше во англија а причината за тоа е што во оваа екипа нема играчи како Анри,Пирес Љунберг,Беркамп,Овермарс,Виеира , туку има само обични голобради момчиња кои се далеку од класата на гореспоменативе.Мислам дека 6 години се доволно време да го свати ова и да почне да носи вистински фудбалери.

Во врска со лиглето Фабрегас , нема многу што да кажам освен фактот дека никогаш и не сум го сакал претерано и не сум се палел на неговата игра , и мислам дека подобро да си замине затоа што сум сигурен дека ќе го снајде истата судбина како Хлеб , Фламини,Адебајор, и остали кои во арсенал станаа звезди па заминаа во поголеми клубови демек да освојат титули уствари сите се полакомија за парите а ниту еден од нив не допринесе во екипата во која замина ниту 10% односно сите скапаа на клупа па и одвај најдоа нови екипи , како бирмингем и слично.Ако јас се прашувам (а не се прашувам ) требаше порано да им го продадеме.Истото важи и за тој муслиманот (без навреда за остали припадници ) слободно нека си оди , арсенал повторно ќе биде арсенал , односно 2 играчи не прават екипа.

Се заморив од пишување и мислам дека е доста :):D:vozbud:

Ешли Кол ги заслужи тие 5000 ебени фунти, оти изигра неколку сезони на ниво, за разлика од Насри.. Пошто ја прочитав неговата биографија и онаа на Венгер се наоѓаат сличности дека Дин е најголем виновник за неговото заминување...

И да, криво ми е оти отогаш не најдовме асолен лев бек, а го имавме најдобиот лев бек во светот, само заради тоа ми е криво.. Фабрегас можеби не е најдобар плеј или Насри најдобро крило, но Ешли беше и е најдобар лев бек во светот, за наша жал

Арен е во секој слушај подобар од Ремзи!

--- надополнето: Aug 12, 2011 1:11 AM ---
Како бе како може уште да се лажи ТЕ дека сме екипа што ќе се бори за титула?!
Просто и едноставно видете го составов од 2003-04 и се е ЈАСНО КО ДЕН!

http://en.wikipedia.org/wiki/2003–04_Arsenal_F.C._season#Starting_XI
--- надополнето: Aug 12, 2011 1:23 AM ---
Во 2003 титулата е освоена со фамозните 38 без пораз ама што е побитно со САМО 26 примени голови
http://en.wikipedia.org/wiki/2003–04_Arsenal_F.C._season#League
Лани 2010-11 43 примени! Епа каде кај ојме???!
За споредба во 2003-04 Асти=он Вила имала примено 44 гола 6-то место!
http://en.wikipedia.org/wiki/2010–11_Arsenal_F.C._season#Premier_League

Само ако можи некој да ми објасни, Зошто Насри замина во Сити ?

Добар е овој Жадсон?
добар,од сите бразилци во Шахтар он најдобар ми стоеше кога ги гледав,плус и на копа америка изигра супер во неколкуте утакмици шо играше за бразил,одличен техничар и добар шут.Ме загрижува само неговата висина 1.69
--- надополнето: Aug 12, 2011 1:38 AM ---
повеќе пари,и демек сити ке се бореле за титула,башка они се единствениот тим кој ке дадат 22м за играч со останата една година од договорт

Може да ти поедноставам !?
Венгер е глуп,нема што друго да се збори.
...Шит..Веќе гжкога продаваш играч не ги продавај на конкурентот од твоја лига јеботе.Адебајор,Туре..сега Насри (Клиши не го бројам,освен ако зборуваме за кловнови) :)

Може да ти поедноставам !?
Венгер е глуп,нема што друго да се збори.
...Шит..Веќе гжкога продаваш играч не ги продавај на конкурентот од твоја лига јеботе.Адебајор,Туре..сега Насри (Клиши не го бројам,освен ако зборуваме за кловнови) :)

Ce gree klupa vo siti neberi gajle, nemoze da stane siti sampionska ekipa so tolku mnogu razlicni fudbaleri. Nemoze mancini da gi uigra.

A za fabregas, venger da mu podari eden vibrator so greac za da ne sedi skamenet na klupa!

Тој Сити мене ме плаши, некако сезонава... Манчини и не е така наивен тренер да не знае кај тера... Има титули чоекот, има кариера за респект.. Али Балотели и Насри во ист тим !? Ооооо јеааа

Ce gree klupa vo siti neberi gajle, nemoze da stane siti sampionska ekipa so tolku mnogu razlicni fudbaleri. Nemoze mancini da gi uigra.

A za fabregas, venger da mu podari eden vibrator so greac za da ne sedi skamenet na klupa!

Неможеш да кажеш дека Сити нема шампиоснка екипа.Читај внимателно,ќе ти напраам една споредба.Насри го ставам од кај Сити,Фабрегас си е отиден у Барса.
Сити
--Харт--
--Ричардс--Компани--Лескот--Коларов
--Милнер/Џонсон-Туре-Насри-Силва
--Агуеро--Тевез
Ти правам најпроста 4-4-2 формација.
Клупа:Тејлор,Бриџ,Туре(мада уште не игра),Забалета,Клиши,ШР Филипс,Бери,Џеко,Балотели... ;)
Арсенал
--Шчежњи--
--Сања--Кошечлни--Вермален--Гибс--
---Сонг---Вилшер---
Росицки/Ремзи
--Жервињо---------------Волкот--
--РВП--
Клупа:Фабијански,Ебуе,Џенкинсон,Џуру,Скилачи,Диаби,Траоре,Мијачи.Аршавин,Чемберлен,Вела,Шамак...
;)

Е сега ако се донесат 2-3 засилувања како Мата,Самба/Мертесакер,Рибери ќе праиме муабет.А пак за овој болдираниов каков филм ли си напраив.Важно ќе си ги гледам моите фудбалери,мојот тим цела година,а то је најважно.Титулите ќе си дојдат сами по себе:cenzura:

Се палел на црнци слушам, сака да ги проба малце тие од Шити.....Али ќе има добри тучи со Балотели ќе биде комедии.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom