Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
некој си Џоел Кембел за утеха ке сме земеле
http://www.arsenal.com/news/news-archive/arsenal-agree-deal-to-sign-joel-campbell

аман веќе од вакви минијатурни плејмејкери крила....

поарно да го земевме тоа младото од уругвај одбрана шо игра како му беше името не ми текнува

Абе Венгер Венгер тимот ни се распаѓа ти пак донесуваш некој анонимци

Незнам оти никој не ја зема 9-ката или пак ќе изненади ?

Незнам оти никој не ја зема 9-ката или пак ќе изненади ?
Кембел ке ја земе,новото дете :D
Ако не земе добар познат играч од одбрана и средина и ако освоеме нешто,ке се сликам гол и ке ставам слика на кајгана! :D

И да Кембел што го зедоа, е појак од Оксладе сигурно, за то гарантирам!

еве нешто интересно за новото засилување од Коста Рика,на википедија го најдов

He is also the first football player to play in three tournaments in one season for his national soccer team. He has played in CONCACAF Gold Cup, Copa America, and the FIFA U-20 World Cup in 2011

да е паметен со овие пари да ги купит мата и хазард а осекам дека ке купит 4-5 души и ке не замолчит а фабрегас нека грејт клупа во фарса ке плачит да играт ама касно ке му е насри исто ко адебајор:cuc::cuc: :cuc::cuc:

http://www.fanatix.com/news/arsenal-line-up-42m-treble-swoop-with-fabregas-and-nasri-funds-109/
само изглегуваат шпекулации кој ке дојде сеа во арсенал мислам готова е работата со овој јадсон сеа треба да се пополни местото на насри на едно место читам за хазард на едно за мата не знам на што да верувам а за одбрана изгледа или јагиелка или дан ке дојде ако не и двајцата дури и на едно место прочитав за бензема ајде кажете кои играчи треба да дојдат сега во арсенал од кога заминаа двајцата лигуши јас би сакал јадсон и мата и одбрана самба и кехил

Сите замаени со барање замени за Цеск и Насри, а сите заборавивме дека Арсенал ќе треба да игра со Гибс, како лев бек, цела сезона. Тежок, претежок убер голем, најголем fail од страна на Венгер.

Сите замаени со барање замени за Цеск и Насри, а сите заборавивме дека Арсенал ќе треба да игра со Гибс, како лев бек, цела сезона. Тежок, претежок убер голем, најголем fail од страна на Венгер.
Ако има потреба Вермален ќе игра како лев бег,има претходно искуство на таа позиција.Како и да е,и јас сум за нов лев бек

Овие весниците ми се значи крш.Интересни до даска.Кој вели Фабрегас у Барса,кој не,абе комедии.Се додека не видам на официјалната на Арсенал не верувам ;)
И деччки,веќе сме 13 Август,се чека 18:30,пивцето до мене и се гледа Спортклуб :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom